Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

رسپی های تصادفی

کیش اسفناج و تره فرنگی

مواد لازم برای پوسته تارت:

آرد 250 گرم

نمک 1/2 قاشق چایخوری

مارگارین یا کره 125 گرم

آب یخ 4-5 قاشق سوپخوری

مواد میانی:

تره فرنگی 4 عدد

کره 30 گرم

روغن مایع 1 قاشق سوپخوری

اسفناج 300 گرم

پنیر موتزارلا 100 گرم

خامه 100 گرم

تخم مرغ 1 عدد

نمک و فلفل به میزان لازم

پودر سیر کمی

آرد 1 قاشق سوپخوری

پنیر پارمزان

طرز تهیه:

برای پوسته تارت کره ها را که سرد است مکعبی خرد کنید.

با بقیه مواد با نوک انگشتان مخلوط کنید. یا با غذاساز پالس بزنید تا خمیر بدست آید.

سپس برای 1 ساعت در یخچال استراحت دهید.

سپس کف و دیواره قالب تارت را خمیر بندازید و با چنگال سوراخ کنید و با لوبیا کف قالب تارت را سنگین کنید با هنگام پخت خمیر بالا نیاید.

سپس در دمای 200 درجه 10 دقیقه بپزید.

لوبیاهارا از کف تارت خالی کنید.

مواد میانی:

تره فرنگی های شسته شده را با کره تفت دهید.

اسفناج ها را بخار پز کنید و سپس به تره فرنگی ها اضافه کنید.

تره فرنگی و اسفناج که خنک شد پنیر موتزارلا را به آن اضافه کنید.

تخم مرغ، خامه و ادویه ها را با هم مخلوط کنید.

در قالب های تارت از تره فرنگی و اسفناجیپر کرده و از ترکیب خامه، تخم مرغ روی آن بریزید.

در فر 175 درجه 25 دقیقه بپزید.

نوش جان

 

شاید این موارد نیز مورد علاقه شما باشد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *