Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

رسپی های تصادفی

نان تست کره‌ای

مواد لازم :
آرد ( نان فانتزی ) ۵۰۰ گرم
نمک ۱۰ گرم
شیر خشک ۳۵ گرم
مخمر خشک فوری ۹ گرم
شکر ۱۰ گرم
کره ۳۰ گرم
آب حدودا ۲۹۰ گرم
طرز تهیه:
ابتدا مواد خشکمون رو داخل کاسه همزن ریخته و آب رو‌کم کم اضافه میکنیم
( آب گرمی که از شیر آب گرفته شده)
. آب رو کم کم اضافه میکنیم تا خمیر جمع بشه
. ۲-۳ دقیقه با میکسر ورز میدیم یا بادست
تا خمیر خوب جمع شه و از کاسه جدا شه
. بعد در چند مرحله کره ی به دمای محیط رسیده رو اضافه میکنیم و حدودا ۱۰ تا ۱۲ دقیقه ورز میدیم تا صاف و نرمی به دست بیاد
. خمیر رو توی یه کاسه چرب شده قرار میدیم و روش سلفون میکشیم به مدت ۱۰ دقیقه
. دوباره یک دقیقه دیگه ورز میدیم و هواگیری میکنیم و داخل کاسه میزاریم و سلفون میکشیم و ۱۰ دقیقه دیگه استراحت میدیم
. بعد خمیر رو باز میکنیم و رُل میکنیم و داخل قالب چرب شده قرار میدیم و روش کیسه ی چرب شده میکشیم و‌میزاریم یه جای نسبتا گرم ( مثل: کنار بخار کتری یا مثل من داخل فری که تو یه گرمای کوچولو توش داره
حتی میتونید یه کاسه آب داغ بزارید داخل فر تا یکم مرطوب بشه ) خمیرتون ۱ تا ۱/۵ ساعت باید استراحت کنه تا حسابی حجم بگیره
. فر رو روی ۱۸۰ درجه روشن میکنیم ( فر برقی ( باید روی فن روشن بشه)
. کیسه رو از روی خمیر به آرومی برمیداریم و با اسپری آب میپاشیم روش و کنجد ، چیاسید، تخم کتان ، شاهدانه یا تخم آفتابگردان روش میریزیم
. داخل فر داغ شده قرار میدیم و به مدت۳۰ تا ۴۰ دقیقه زمان میدیم تا حسابی رنگ بگیره و بپزه
( برای رنگ بهتر میتونید به جای اسپری آب از رومال تخم مرغ استفاده بکنید تا خوش رنگ تر بشه)

شاید این موارد نیز مورد علاقه شما باشد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *