پنکیک وگان صبحانه ای لذیذ و خوشمزه

پنکیک وگان

رسپی پنکیک وگان از سایت http://elciervo.co

Recipe by: Kimberly Espinel.

12-14 پنکیک وگان (مخصوص گیاهخواران)

مواد لازم:

2 1/4 پیمانه شیر گیاهی (اینجا از شیر بادام استفاده شده)

سرکه سیب 1 قاسق چایخوری

روغن نارگیل 3 قاشق چایخوری | و بیشتر برای سرخ کردن

پوست پرتقال خونی 1 عدد

آرد 2 پیمانه/250 گرم

شکر 2 قاشق چایخوری

بیکینگ پود1 قاشق چایخوری

نمک 1/2 قاشق چایخوری

پودر کاکائو 2 قاشق چایخوری (اختیاری)

پودر ماچا 1 قاشق چایخوری (اختیاری)

پنکیک وگان

پنکیک وگان

طرز تهیه:

شیر، سرکه،پوست پرتقال، روغن نارگیل را مخلوط کنید و کنار بگذارید.

در ظرف دیگر، آرد،شکر، بیکینگ پودر را میکس کنید. و با باقی مواد مخلوط کنید.

مواد را به سه قسمت تقسیم کنید.

به یه قسمت پودر کاکائو اضافه کنید. به یکی دیگه ماچا.

تابه خودتونو گرم کنید. مقداری روغن نارگیل برزید کف تابه تا داغ شود.

قد یه اسکوپ از مواد برداشته و روی تابه بریزید.

وقتی سطح روی پنکیک پر از حباب شد آن را برگردانید تا روی دیگر هم بپزد.

پنکیک وگان

*صبحانه خوب و خوشی را برای شما آرزومندیم بهترین رسپی ها و مقالات آشپزی را با ما درکانون گرم خانه خود تجربه کنید.

BestChef.Recipes

3 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

+ چهل یک = چهل دو