Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

رسپی های تصادفی

رول بهاری

رول بهاری

رسپی از ماهنامه you

آماده سازی ۲۰ دقیقه| ۱۰-۱۲ عدد رول بهاری

مواد لازم:

روغن ۱ قاشق سوپخوری

گوشت قرمز ۶۰۰-۷۰۰ گرم

شکر قهوه ای ۲ قاشق سوپخوری

سس سویا ۱/۴ پیمانه

روغن کنجد ۲ قاشق چایخوری

آبلیمو ۱ قاشق چایخوری

ترکیبی از کلم و کاهو و سبزیجات دلخواه با سس مایونز ۳۵۰ گرم

خمیر فیلو ۲۵۰ گرم

کره ذوب شده ۱/۴ پیمانه

کنجد ۱ قاشق سوپخوری

سویا سس و گشنیز برای سرو

طرز تهیه:

فر را روی ۲۰۰ درجه سانتی گراد گرم کنید.

سینی های فر را کاغذ بندازید.

۱- روغن را داخل تابه بریزید تا داغ شود، گوشت را اضافه کنید، تفت دهید تا بپزید.

سپس شکر، سس سویا، روغن کنجد، ابلیمو و ترکیب سالاد را اضافه کنید و مختصری تفت دهید سپس کنار بگذارید.

۲- خمیر های فیلو را به دو قسمت تقسیم کنید.

از مایه اماده شده در انتهای خمیر بریزید و دورتادور لبه خمیر را با کره ذوب شده چرب کنید و به داخل بر گردانید. و سپس رول کنید.

۳- رول ها را در سینی فر بپینید. و روی رول ها کره ذوب شده براش کنید و کنجد بپاشید.

برای ۱۵-۲۰ دقیقه در فر بماند تا طلایی شود.

با سویا سس و گشنیز سرو کنید.

طرز پیچیدن رول با خمیر یوفکا

نوش جاااان

شاید این موارد نیز مورد علاقه شما باشد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *