مواد لازم مرینیت:
ساق مرغ 16 عدد
آب و رنده پوست پرتقال 2 عدد
آب و زنده پوست لیموترش 2 عدد
عسل 1/4 پیمانه
تخم گشنیز سائیده شده تا 1 قاشق چایخوری
سویا سس 6 قاشق سوپخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
روغن زیتون 3 قاشق سوپخوری
سس تند به مقدار لازم
طرز تهیه:
به وسیله کارد، شکاف های خیلی سطحی روی سطح ران ها ایجاد کنید.
مواد مرینیت را مخلوط کرده و ران های مرغ را کاملا در آن ورز داده و روی ظرف را بپوشانید و یک روز در یخچال استراحت دهید.
سپس، به مدت 20 دقیقه ران ها را کبابی کنید.
در اواسط کباب کردن روغن زیتون و سس چیلی را روی آن براش کنید.
و در سینی فر بچینید و روی آن را فویل بکشید.
و در فر 200 درجه سانتی گراد از پیش گرم شده به مدت 30 دقیقه بپزید.
درام استیک به معنای چوب طبل است. عنوان این غذا اشاره به شباهت ساق ران مرغ به آن دارد.