مواد لازم:
پنیر ماسکار پونه: ٣٠٠گرم
خامه فرم گرفته: ٢٠٠ گرم
تخم مرغ: ١٢٠ گرم
پودر شکر: ٣۵ گرم
قهوه غلیظ: ٨٠ میلى لیتر
اسانس بادام: ١ قطره
بیسکوییت لیدی فینگر: به مقدار لازم
طرزتهیه:
ابتدا قهوه دم کرده غلیظ را که بهتر است با قهوه اسپرسو تهیه شده باشد با اسانس بادام مخلوط کنید. سفیده تخم مرغ را با همزن برقی آنقدر بزنید تا فرم بگیرد.
زرده تخم مرغ را با پودر شکر مخلوط کنید و با همزن برقی آنقدر بزنید تا رنگش روشن و غلیظ شود.
پنیر را هم کمی با همزن دستی بزنید تا بافت آن یکنواخت شود.
خامه فرم گرفته و پنیر خامه ای را با زرده تخم مرغ مخلوط کنید. این کار را به وسیله لیسک یا همزن دستی انجام دهید.
سفیده فرم گرفته تخم مرغ را به مواد اضافه کنید و به صورت دورانی مواد را مخلوط کنید.دقت کنید که مواد پف خود را از دست ندهد.
حالا ظرف مناسبی را انتخاب کنید. هم می توانید از ظرف پیرکس استفاده کنید که در این صورت دسر را در همین ظرف هم می توانید سرو کنید و هم می توانید از یک رینگ برای دسر استفاده کنید. لیدی فینگر ها را درون قهوه زده و ته ظرف بچینید.مابقی مواد تخم مرغی را رویش بریزید و کاملا صاف کنید. دسر را به مدت حداقل ١٢ ساعت و حداکثر ٢۴ ساعت در یخچال نگهداری کنید. روی ظرف را سلفون بکشید.
*من اینجا به جای لیدی فینگر از کیک پودر شده با طعم قهوه استفاده کردم.
رسپی از احسانه بیگی
2 پاسخ
فکر میکردم ترامیسو چیزای مفید تری داشته باشه
منظورتونو از کلمه “مفیدتر” متوجه نشدم