رسپی از ماهنامه you
مواد لازم برای تهیه گوشت قلقلی ها:
کشمش ۱/۴ پیمانه
پیاز ۱ عدد خرد شده
سیر ۱ عدد خرد شده
برنج ایرانی پخته شده ۲ پیمانه
گوشت گاو ۳۰۰ گرم
زردچوبه ۱ قاشق چایخوری
زیره ۱/۲ قاشق چایخوری
دارچین ۱/۲ قاشق چایخوری
جعفری خرد شده ۱۰ گرم
تخم مرغ ۱ عدد ویسک شده
نمک و فلفل سیاه
روغن زیتون ۲ قاشق سوپخوری
مواد لازم ماست و خیار:
۱/۲ خیار
۱ پیمانه ماست
نمک
نان برای سرو
طرز تهیه:
۱- برنج را در آیجوش بریزد تا بپزه و آبکشی کنید.
۲- به غیر از روغن تمام مواد کوفته قلقلی را میکس کنید و ۳۰ دقیقه استراحت دهید.
۳- روغن را در تابه بریزید تا داغ شود از مایه به اندازه یک اسکوپ بردارید و در روغن بیاندازید تا طلایی شود سرخ کنید.
۴- برای ماست و خیار، ابتدا خیار را رنده کنید و آب اضافی آن را بگیرید. سپس با ماست و نمک مخلوط کنید و در کنار غذا بگذارید.
نوش جاااان