رسپی از ماهنامه you
آماده سازی ۱۰ دقیقه | پخت ۲۵-۳۰ دقیقه
مواد لازم مرینیت:
زیره ۱ قاشق چایخوری
گشنیز ۱ قاشق چایخوری
ادویه کاری ۲ قاشق چایخوری
گرام ماسالا ۱ قاشق چایخوری
سیر و زنجبیل ۱ قاشق چایخوری
فلفل سبز تند خرد شده ۱ قاشق غذاخوری
نعنای تازه خرد شده، آویشن و گشنیز ۲ قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاه
مرغ:
سینه مرغ مکعبی خرد شده ۵۰۰ گرم
کره ۱ قاشق سوپخوری
پیاز رنده شده ۱ عدد
گوجه فرنگی رنده شده ۴۱۰ گرم (۱ قوطی)
شکر قهوه ای ۱ قاشق سوپخوری
ماست خامه ای ۱ پیمانه
نمک و فلفل سیاه
نان و برنج برای سرو
گشنیز بیشتر برای سرو
خیار خرد شده و نعنا برای سرو
طرز تهیه:
۱- مواد مرینیت را مخلوط کنید.
۲- مرغ ها را به مواد مرینیت اضافه کنید و بزارید برای یک شب استراحت کنه.
۳- کره رو در تابه بریزید تا داغ شود. پیاز را اضافه کنید. سرخ کنید تا نرم و طلایی شود.
مرغ را بریزید و سرخ کنید تا بپزد (خشک نشود). گوجه و شکر را اضافه کنید. شعله رو کم کنید تا کم کم آبش کشیده بشه برای ۱۰-۱۵ دقیقه (خشک نشه)
۴- ماست را اضافه کنید و هم بزنید برای ۵-۶ دقیقه دیگه رو شعله بزارید. نمک و فلفل را اضافه کنید. اجازه بدید تا خنک بشه.
۵- این غذارو میتونید با نان یا برنج میل کنید.
نوش جان