رسپی از ماهنامه you
آماده سازی مواد ۱۰ دقیقه | مدت زمان پخت ۱۵-۲۰ دقیقه | سرو برای ۴ نفر
مواد لازم:
۴ عدد سینه مرغ
۱/۲ آناناس پوست شده
مواد لازم مرینت:
۲ تا سیر خرد شده
۴۵ میلی لیتر سس سویا
۳ قاشق سوپخوری عسل
مواد لازم سس ساتای:
۱۵ میلی لیتر روغن
۱عدد پیاز کوچک نگینی شده
۲ عدد سیر خرد شده
۱ عدد فلفل ریز شده
۶۰ میلی لیتر یا (۱/۴ کاپ) کره بادام زمینی
۱۶۵ میلی لیتر شیرنارگیل
۱۵ میلی لیتر سس سویا
۲۰ میلی لیتر(۴ قاشق چایخوری) شکر قهوه ای
۵ میلی لیتر(۱ قاشق چایخوری) سرکه
۱۵ میلی لیتر (۱ قاشق غذاخوری) آب
برای سرو:
فلفل بیشتر و گشنیز خرد شده
طرز تهیه:
۱- مرغ ها و اناناس را به صورت مکعبی خرد کنید.
به تناوب مرغ و اناناس را سیخ کنید.
۲- مواد مرینیت رو مخلوط کنید و روی کباب ها بریزید. و در دمای ۲۳۰ درجه فر یه مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه بپزید.
۳- در سس پَن، روغن را گرم کنید. پیاز و سیر و فلفل را سرخ کنید.
کره بادام زمینی،شیر نارگیل، سویا سس،شکر،سرکه و آب را اضافه کنید و اجازه بدید آروم آروم برای چند دقیقه بجوشد.
۴- برای سرو
کباب هارو با فلفل و گشنیز گارنیش کنید و باسس ساتای سرو کنید.
- نکته: میتونید به جای اناناس از هلو، شلیل یا پیاز قرمز استفاده کنید.
نوش جاااان
9 پاسخ
خیلی عالی بود. مرسی به خاطر مطالب مفیدی که میزارید
سایتتون پرمحتواست لذت بردم از مطالب اشتراکی موفق باشید
از توجه شما ممنونم
این سس که استفاده کردید برای کدوم کشور؟
این سس در اندونزی و کشورهای جنوب شرقی آسیا مرسوم است.
ممنون.مطالب شما واقعا عالی و به روز هستند.خسته نباشید
خیلی خوشجال شدم از پیامتون،متشکرم
ممنون از مطالب خوبتون، لطفا آموزش غذاهای مدیترانه ای نیز در سایت قرار بدین.
به روی چشم