Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

رسپی های تصادفی

رول املت

رول املت قارچ

رسپی از ماهنامه you

مدت زمان آماده سازی ۱۵ دقیقه | مدت زمان پخت ۱۵ دقیقه | سرو برای ۴ نفر

مواد لازم برای رول املت:

تخم مرغ ۸ عدد

ماست ۶۰ میلی لیتر(۱/۴ کاپ)

نمک و فلفل

روغن زیتون ۱۵ میلی لیتر (۱ قاشق غذاخوری)

مواد میانی:

قارچ اسلایس شده ۲۵۰ گرم

کره ۱۵ میلی لیتر(۱ قاشق غذاخوری)

پنیر پیتزا ۱/۲ کاپ

روکولا ۱۰ گرم (در صورت عدم دسترسی از اسفناج استفاده شود)

۱- تخم مرغ،ماست و نمک و فلفل را با ویسک بزنید.

۲- تابه رو روی شعله بزارید، روغن زیتون بزنید و اجازه بدید گرم بشه.

از مایه تخم مرغیتون رو تابه بریزید قدری که سطح تابه رو پوشش بده و اجازه بدید دو طرفش بپزه و طلایی رنگ شه.

۳- قارچ ها رو با کره سرخ کنید.

۴- قارچ و روکولا و پنیر را روی املت بریزید و رول کنید.

مواظب باشید رولتون نشکنه.

۵- حالا رولتونو برش بدید.

نوش جاااااان

 

 

شاید این موارد نیز مورد علاقه شما باشد

2 پاسخ

    1. سلام عزیزم، نه متاسفانه تجربه ای در این خصوص ندارم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *