رسپی از ماهنامه you
زمان آماده سازی ۱۰ دقیقه| سرو برای ۴ نفر
مواد لازم جهت تهیه سوپ:
گوجه ۱۲ عدد
آب به مقداری که روی گوجه هارو بگیره
سیر ۲ عدد خرد شده
خیار پوست کنده و خرد شده ۱/۲ پیمانه
پیاز قرمز نگینی شده ۱/۲ پیمانه
آب گوجه فرنگی ۲۵۰ میلی لیتر
فلفل سیاه ۱/۲ قاشق چایخوری
فلفل قرمز ۱/۲ قاشق چایخوری
نمک و فلفل
مواد لازم جهت تهیه سالسا:
پیاز قرمز کباب شده ۱/۲ پیمانه
خیار کباب شده ۱/۲ پیمانه
گوجه گیلاسی ۲۵۰ گرم
سرکه سفید ۱۵ میلی لیتر(۱ قاشق غذاخوری)
شکر ۱/۲ قاشق چایخوری
برای سرو:
ریحان تازه و نان تست شده
طرز تهیه:
۱- مقداری آبی که در دستور هست در ظرفی بریزید، روی شعله بگذارید تا بجوشه.
گوجه هارو داخلش بزارید تا ده دقیقه بمونه.
بعد گوجه هارو بیرون بیارید و پوستشو به راحتی جدا کنید.
۲- همه مواد به غیر از نمک و فلفل را در ظرف بریزید.بعد از نرم شدن نمک و فلفل را اضافه کنید.
برای سالسا: تمام مواد را با هم میکس کنید.
برای سرو:
سوپ را داخل کاسه بریزد. روی آن سس سالسا بریزید.
و با ریحان تازه و نان تست شده میل کنید.
این سوپ سرد سرو میشود.
نکته: میتونید مقداری لیمو و سیر روی سوپ بپاشید.
نوش جااااان
سایت آشپزی
سایت شیرینی پزی
bestchefrecipes.ir/