Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

رسپی های تصادفی

سوپ گازپاچو

سوپ گازپاچو با سالسای گوجه

رسپی از ماهنامه you

زمان آماده سازی ۱۰ دقیقه| سرو برای ۴ نفر

مواد لازم جهت تهیه سوپ:

گوجه ۱۲ عدد

آب به مقداری که روی گوجه هارو بگیره

سیر ۲ عدد خرد شده

خیار پوست کنده و خرد شده ۱/۲ پیمانه

پیاز قرمز نگینی شده ۱/۲ پیمانه

آب گوجه فرنگی ۲۵۰ میلی لیتر

فلفل سیاه ۱/۲ قاشق چایخوری

فلفل قرمز ۱/۲ قاشق چایخوری

نمک و فلفل

مواد لازم جهت تهیه سالسا:

پیاز قرمز کباب شده ۱/۲ پیمانه

خیار کباب شده ۱/۲ پیمانه

گوجه گیلاسی ۲۵۰ گرم

سرکه سفید ۱۵ میلی لیتر(۱ قاشق غذاخوری)

شکر ۱/۲ قاشق چایخوری

برای سرو:

ریحان تازه و نان تست شده

طرز تهیه:

۱- مقداری آبی که در دستور هست در ظرفی بریزید، روی شعله بگذارید تا بجوشه.

گوجه هارو داخلش بزارید تا ده دقیقه بمونه.

بعد گوجه هارو بیرون بیارید و پوستشو به راحتی جدا کنید.

۲- همه مواد به غیر از نمک و فلفل را در ظرف بریزید.بعد از نرم شدن نمک و فلفل را اضافه کنید.

برای سالسا: تمام مواد را با هم میکس کنید.

برای سرو:

سوپ را داخل کاسه بریزد. روی آن سس سالسا بریزید.

و با ریحان تازه و نان تست شده میل کنید.

این سوپ سرد سرو میشود.

نکته: میتونید مقداری لیمو و سیر روی سوپ بپاشید.

نوش جااااان

سایت آشپزی
سایت شیرینی پزی
bestchefrecipes.ir/

شاید این موارد نیز مورد علاقه شما باشد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *