Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

رسپی های تصادفی

پاناکوتا

میتونه یک گزینه یلدایی باشه

پاناکوتای وانیلی با ژله ساده، تِیست بسیار زیبا و لذیذی ایجاد میکند و فوق العاده ست برای مهمانیهای شما.
مواد لازم:
شیر ۱/۲ پیمانه
پودر ژلاتین ۱ قاشق غذاخوری
عسل ۵ قاشق غذاخوری
وانیل یک غلاف
خامه ۲۲۰ گرم
ژلاتین رو روی سطح شیر میپاشیم، مخلوط میکنیم و بن ماری میکنیم تا ذرات ژلاتین در شیر حل بشه.
شیر رو روی حرارت قرار میدیم و عسل بهش اضافه میکنیم، یک غلاف وانیل رو باز کنید و وانیل خالص رو به شیر اضافه کنید؛ حرارت ملایم باشه تا شیر به نقطه جوش برسه؛ وقتی به این مرحله رسید خامه رو با مفتول دستی بزنید تا روون بشه و به شیر اضافه کنید، مواد رو از روی حرارت بردارید و اجازه بدید از حرارت بیفته و بعد در قالب بریزید.
✔️حداقل باید دو ساعت در یخچال بمونه
✔️اگر وانیل خالص ندارید ۹ گرم وانیل شکری اضافه کنید ولی اصالت این پاناکوتا به وانیل خالصه

رسپی از مریم بنائی فر

من ابتدا ظرفامو با ژله انار تا نیمه پر کردم و به صورت مورب در یخچال گذاشتم تا ببنده

بعد پاناکوتارو روش ریختم.

شاید این موارد نیز مورد علاقه شما باشد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *