رسپی از ماهنامه you
۴ عدد پیتزا | مدت زمان پخت ۳۰ دقیقه
مواد لازم تاپینگ:
روغن ۲ قاشق غذاخوری
پیاز اسلایس شده ۲ عدد
سیر خرد شده ۲ عدد
استیک نواری برش داده شده ۴۰۰ گرم
فلفل قرمز خرد شده ۲ قاشق غذاخوری
آرد کیک ۲ قاشق غذاخوری
شیر ۱/۲ پیمانه
نمک
پیتزا:
خمیر نان ۵۰۰ گرم (دستور خمیر نان را از اینجا بردارید)
پنیر موتزارلا رنده شده ۱۵۰ گرم
گوجه گیلاسی ۱۵۰ گرم (اختیاری)
روکولا برای سرو (اختیاری)
طرز تهیه:
فر را روی ۲۰۰ درجه قرار دهید تا گرم شود. سینی های فر را کاغذ بیندازید.
۱- پیاز و سیر را در روغن سرخ کنید تا نرم شود. استیک ها را بریزید و ۱ دقیقه سرخ کنید. نمک و فلفل و آرد کیک را اضافه کنید و خیلی کم مخلوط کنید. سپس به آرامی شیر را اضافه کنید و هم بزنید. بگذارید بجوشد و یه شما یک سس غلیظ بدهد. سپس کنار بگذارید تا سرد شود.
۲- خمیر ها پیتزا را با وردنه باز کنید. روی آن پنیر پیتزا بریزید. سپس از سس خود روی آن بریزید و در آخر از گوجه ها روی آن قرار دهید.
۳- برای ۱۵ دقیقه در فر بپزید تا طلایی شود.
۴- در صورت تمایل برای سرو روی آن روکولا بگذارید.