Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

رسپی های تصادفی

پیتزای استیک

پیتزا استیک فلفلی

رسپی از ماهنامه you

۴ عدد پیتزا | مدت زمان پخت ۳۰ دقیقه

مواد لازم تاپینگ:

روغن ۲ قاشق غذاخوری

پیاز اسلایس شده ۲ عدد

سیر خرد شده ۲ عدد

استیک نواری برش داده شده ۴۰۰ گرم

فلفل قرمز خرد شده ۲ قاشق غذاخوری

آرد کیک ۲ قاشق غذاخوری

شیر ۱/۲ پیمانه

نمک

پیتزا:

خمیر نان ۵۰۰ گرم (دستور خمیر نان را از اینجا بردارید)

پنیر موتزارلا رنده شده ۱۵۰ گرم

گوجه گیلاسی ۱۵۰ گرم (اختیاری)

روکولا برای سرو (اختیاری)

طرز تهیه:

فر را روی ۲۰۰ درجه قرار دهید تا گرم شود. سینی های فر را کاغذ بیندازید.

۱- پیاز و سیر را در روغن سرخ کنید تا نرم شود. استیک ها را بریزید و ۱ دقیقه سرخ کنید. نمک و فلفل و آرد کیک را اضافه کنید و خیلی کم مخلوط کنید. سپس به آرامی شیر را اضافه کنید و هم بزنید. بگذارید بجوشد و یه شما یک سس غلیظ بدهد. سپس کنار بگذارید تا سرد شود.

۲- خمیر ها پیتزا را با وردنه باز کنید. روی آن پنیر پیتزا بریزید. سپس از سس خود روی آن بریزید و در آخر از گوجه ها روی آن قرار دهید.

۳- برای ۱۵ دقیقه در فر بپزید تا طلایی شود.

۴- در صورت تمایل برای سرو روی آن روکولا بگذارید.

شاید این موارد نیز مورد علاقه شما باشد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *