مواد لازم :
شیر سرد ۲ لیوان
. نشاسته ذرت ۳ قاشق غذاخوری
. پودر کاکایٔو ۲ قاشق غذاخوری سر پُر
. شکر نصف پیمانه
. شکلات تلخ ۵۰ گرم
شکلات شیری ۵۰ گرم
.وانیل نوک قاشق چایخوری
.خامه صبحانه ۲۰۰ گرم
.طرز تهیه :
. ابتدا شیر سرد رو داخل قابلمه میریزیم بعد پودر کاکایٔو، نشاسته ذرت و شکر رو اضافه کرده و هم میزنیم تا کاملا باهم ترکیب شن
. بعد قابلمه روروی شعله اجاق میزاریم و هم میزنیم تا داغ بشه، وقتی شروع به قل زدن کرد شعله روکمه کم میکنیم و مرتب هم میزنیم تا سفت بشه ( حدودا ۵ دقیقه طول میکشه )
. بعد که غلیظ شد وانیل رو اضافه کرده و از روی حرارت برمیداریم و ۱۰۰ گرم شکلات رو اضافه میکنیم و هم میزنیم تا کاملا شکلات داخلش آب شه بعد خامه رو اضافه میکنیم و حسابی هم میزنیم تا پودینگمون یکدست شه. توی ظرف هامون میریزیم و میذاریم تو یخچال تا کمی سفت بشه