Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

رسپی های تصادفی

پاستا دست ساز

آرد سفید۳۰۰ گرم

۳ عدد تخم مرغ کامل و یک زرده اضافه

نمک

همه مواد را 10 دقیقه ورز بدید تا کاملا خمیر نرم و یکدستی حاصل بشه

بعد 30 دقیقه خمیر را استراحت بدید

حالا خمیر را به 4 قسمت تقسیم کنید

هر قسمت را با وردنه نازک نازک باز کنید

سپس خیلی نرم و سبک رول کنید و به دلخواه برش بدید

3 دقیقه در آبجوش بگذارید

و با سس دلخواه سرو کنید.

نوش جان

لطفا برای تهیه پاستا به استوری های vitrinekitchen در اینستاگرام رجوع کنید بخش پاستارو هایلایت کرده

 

شاید این موارد نیز مورد علاقه شما باشد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *