مواد لازم:
بادمجان
روغن زیتون
سیر
گوشت گوساله
نمک و فلفل
کره
پیاز و گوجه گیلاسی
طرز تهیه:
بادمجان ها را از طول باریک ببرید و سرخ کنید.( هر طرف 2-3 دقیقه)
سیر را پوست کنده و نصف کنید.
همانطور که در ویدئو میبینید گوشت را بکوبید بادمجان را روی آن قرار داده و رول کنید.
میتونید رول را با نخ ببندید ولی من با خلال دندان نگهش داشتم.
بعد رول هارو در کره سرخ کنید.
سپس توی ظرف فر بزارید به همراه پیاز های سرخ شده و گوجه.
و به مدت 25 دقیقه در فر از پیش گرم شده به مدت 25 دقیقه بپزید.
در آخر نمک و فلفل زده و سرو نمایید.
از جمله مزایای رولت گوشت این است که وقتی مهمانی رسمی دارید، می توانید این غذا را از شب قبل آماده کرده و پس از تهیه سس، آن را در روز مهمانی روی رولت بریزید. سپس در فر یا ماکروفر گرم کنید. و سرو نمایید.