رسپی از ماهنامه you
امادهسازی مواد ۲۰ دقیقه| مرینیت مواد ۱ ساعت| مدت زمان پخت ۲۰ دقیقه| ۱۲ تا نوار مرغ
مواد لازم برای مرغ:
دوغ ۲۰۰ میلی لیتر
سس ورستر شایر ۲ قاشق چایخوری
سیر ۱ عدد خرد شده
سس سویا ۱ قاشق چایخوری
کمی آرد و نمک و فلفل حدوم ۱/۴ غذاخوری از هر کدام
تخم مرغ ۱ عدد همزده
پودر سوخاری و کنجد
فیله مرغ ۳۰۰ گرم
روغن برای سرخ کردن
دیپ اول (آوکادو):
آوکادو ۱ عدد پوره شده
پیاز ۲ عدد ریز شده
گوجه فرنگی ۱ عدد ریز شده
آب لیمو ۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه
دیپ دوم (خردل و عسل):
پنیر خامه ای ۱/۲ پیمانه
عسل ۲ قاشق چایخوری
سس خردل ۱ قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
فر را رو دمای ۱۸۰ درجه روشن کنید. روی سینی فر کاغذ انداخته و آن را چرب کنید.
۱- دوغ، سس ورستر شایر، سس سویا و سیر را با فیله ها مخلوط کرده و برای یک ساعت کنار بگذارید.
۲- آرد، پودر سوخاری و تخم مرغ را در ظرف های جداگانه بگذارید.
۳- فیله های مرینیت شده را اول در آرد سپس در تخم مرغ و در آخر در پودر سوخاری بغلتانید.
۴- فیله ها را روی سینی قرار دهید. مقداری روغن روی ان ها بزنید و کنجد بپاشید و برای ۱۵ دقیقه بپزید تا روی آنها قهوه ای بشه. روی دیگر فیله ها را برای ۵ دقیقه بپزید. سپس از فر خارج کنید و اجازه بدید سرد بشن.
۵- دیپ آوکادو: آوکادو، پیاز و گوجه رو میکس کنید. آبلیمو نمک وفلفل را اضافه کنید.
۶- دیپ عسل و خردل: تمام مواد را با هم میکس کنید.
۷- فیله ها را در دیپ بزنید و سروکنید.