Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

رسپی های تصادفی

مرغ های سوخاری با نوار دیپ

مرغ های سوخاری نواری با دو دیپ

رسپی از ماهنامه you

امادهسازی مواد ۲۰ دقیقه| مرینیت مواد ۱ ساعت| مدت زمان پخت ۲۰ دقیقه| ۱۲ تا نوار مرغ

مواد لازم برای مرغ:

دوغ ۲۰۰ میلی لیتر

سس ورستر شایر ۲ قاشق چایخوری

سیر ۱ عدد خرد شده

سس سویا ۱ قاشق چایخوری

کمی آرد و نمک و فلفل حدوم ۱/۴ غذاخوری از هر کدام

تخم مرغ ۱ عدد همزده

پودر سوخاری و کنجد

فیله مرغ ۳۰۰ گرم

روغن برای سرخ کردن

دیپ اول (آوکادو):

آوکادو ۱ عدد پوره شده

پیاز ۲ عدد ریز شده

گوجه فرنگی ۱ عدد ریز شده

آب لیمو ۱ قاشق غذاخوری

نمک و فلفل سیاه

دیپ دوم (خردل و عسل):

پنیر خامه ای ۱/۲ پیمانه

عسل ۲ قاشق چایخوری

سس خردل ۱ قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

فر را رو دمای ۱۸۰ درجه روشن کنید. روی سینی فر کاغذ انداخته و آن را چرب کنید.

۱- دوغ، سس ورستر شایر، سس سویا و سیر را با فیله ها مخلوط کرده و برای یک ساعت کنار بگذارید.

۲- آرد، پودر سوخاری و تخم مرغ را در ظرف های جداگانه بگذارید.

۳- فیله های مرینیت شده را اول در آرد سپس در تخم مرغ و در آخر در پودر سوخاری بغلتانید.

۴- فیله ها را روی سینی قرار دهید. مقداری روغن روی ان ها بزنید و کنجد بپاشید و برای ۱۵ دقیقه بپزید تا روی آنها قهوه ای بشه. روی دیگر فیله ها را برای ۵ دقیقه بپزید. سپس از فر خارج کنید و اجازه بدید سرد بشن.

۵- دیپ آوکادو: آوکادو، پیاز و گوجه رو میکس کنید. آبلیمو نمک وفلفل را اضافه کنید.

۶- دیپ عسل و خردل: تمام مواد را با هم میکس کنید.

۷-  فیله ها را در دیپ بزنید و سروکنید.

شاید این موارد نیز مورد علاقه شما باشد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *