Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

رسپی های تصادفی

نان اسفناج و پنیر

مواد لازم برای خمیر
شیر ولرم ۱ پیمانه(۲۵۰ گرم)
آب ولرم ۱/۲ پیمانه ( ۱۱۸ گرم)
روغن مایه ۱/۲ پیمانه (۱۱۸ گرم)
شکر ۱ ق غذاخوری ( ۱۲ گرم)
تخم مرغ ۱ عدد
خمیر مایه ۱۰ گرم( ۱ و نیم ق چ)
نمک ۱ قاشق چایخوری
آرد ۳ تا ۴ پیمانه ( ۵۰۰ گرم)
ابتدا خمیر مایه و شکر و با مقداری از شیرمان ( که ولرم است) مخلوط میکنیم و یکربع زمان میدیم تا فعال شود، تخم مرغ و مابقی شیر و آب ولرم مان و نمک را مخلوط کرده، خمیر مایه ی فعال شده را میافزاییم بعلاوه ی ۳ پیمانه آرد ، همزن را روشن کرده و با سری مخصوص نان( قلاب یا هوک) شروع میکنیم به ورز دادن، حدود یک پیمانه ی دیگر آرد داریم که آهسته آهسته به خمیر اضافه میکنیم، خمیرمان به دلیل داشتن مایعات زیاد، چسبنده ست، پس نگران نباشین و بیش از حد آرد اضافه نکنین، همینکه خمیر به دست تمیز شما نچسبد کافیست، بعد از ۵ دقیقه ورز دادن، سطح خمیر را با کمی روغن زیتون چرب کرده،روی آنرا پوشانده و یکساعت استراحت بدین.
این میزان خمیر به من دوتا ظرف گرد ۱۸ سانت نون داد.
زمان باز کردن نان،سطح کار را خوب آرد پاشی کنین.
مواد میانی
اسفناج پخته ۱۵۰ تا ۲۰۰ گرم
پنیر خامه ای ۱۲۰ گرم
پنیر موزارلا ۱۰۰ گرم
نمک و فلفل
سیر چند حبه
برای مواد میانی،اسفناج تازه را خرد کرده، بدون اضافه کردن آب، روی حرارت قرار بدین،نمک و فلفل و چهار حبه سیر هم به آن اضافه کنین و اجازه بدین آب آن کاملا کشیده شود، خنک که شد،پنیر خامه ای و پنیر موزارلا را به آن اضافه کنین( میتونین پنیر فتا، پنیر پیتزا یا پنیر چدار را جایگزین موزارلا کنین)

شاید این موارد نیز مورد علاقه شما باشد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *