کاپ کیک موز و شکلات تیره
رسپی کاپ کیک موز و شکلات تیره و باترکریم شکر قهوه ای از سایت http://elciervo.co
خب اول بریم سراغ درست کردن کاپ کیک
رسپی برای 6 عدد کاپ کیک
مواد لازم:
آرد قنادی 100 گرم
شکر قهوه ای 60 گرم
بیکینگ پودر 3/4 قاشق چایخوری
نمک 1/4 قاشق چایخوری
موز پوره شده 150 گرم
تخم مرغ بزرگ 1 عدد
کره 60 گرم
شیر 60 گرم
شکلات تلخ خرد شده 50 گرم
طرز تهیه:
1- فر را روی 175 درجه سانتی گراد روشن کنید.
2- در یه ظرف متوسط، تخم مرغ، شیر میکس کنید و کنار بگذارید.
3- در ظرفی (ترجیحا کاسه استند میکسر) آرد، بیکینگ پودر، نمک،شکر را برای 2 دقیقه دور کم بزنید. کره را اضافه کنید.1/3 شیر را اضافه کنید و با سرعت پایین هم بزنید تا میکس شود. سپس سرعت را به متوسط برسانید و دو دقیقه دیگر بزنید. 1/3 باقی شیر را اضافه کنید و هم بزنید(برای 20 ثانیه)
4- موز له شده رو اضافه کنید و با سرعت متوسط بزنید تا بافتی نرم پیدا کنه و خوب میکس بشه.
5- شکلات های خرد شده رو اضافه کنید. و مقداری را برای روی کاپ کیک نگه دارید.
6- کپسول ها را در قالب مافن بگذارید و کپسول ها را تا 2/3 پر کنید. رویش شکلات بریزید و در صورت تمایل مقداری دارچین.
7- برای 20 دقیقه در فر بزارید تا روش قهوه ای بشه.
سپس از فر در بیارید و بازرید تا سرد بشه.
حالا مواد لازم جهت تهیه باترکریم ایتالیایی با شکر قهوه ای:
سفیده تخم مرغ 70 گرم
شکر قهوه ای 100 گرم
آب 35 گرم
کره 125 گرم
طرز تهیه:
شکر و آب را توی ساسپن (ظرف) بریزید روی شعله متوسط بزارید هم بزنید تا شکر کامل حل بشه و غلیظ بشه (سیروپ مانند).حدود 8 تا 10 دقیقه
سفیده تخم مرغ ها را با همزن بزنید تا فرم بگیرد. کم کم از سیروپ بهش اضافه کنید و هم بزنید.
کره رو اضافه کنید و با سرعت کم همزن بزنید تا باترکریم آماده شود.
در صورت تمایل چند قطره رنگ اضافه کنید.
4 پاسخ
سلام.ممنون .خیلی خوب بود.از
دست اندرکاران وبسایت به این خوبی سپاسگزارم
خداروشکر که مورد پسند شما بود این پست.از شما ممنونم
ممنون از وبسایت خوب و بروزتون
مرسی از توجهت عزیزم