انقد این خوشمزس که نگم براتون
مواد لازم خمیر:
شیر یا آب یا مخلوط هر دو ۱ پیمانه
شکر ۱ قاشق سوپخوری
پودر خمیر مایه فوری ۲ قاشق چایخوری
تخم مرغ ۱ عدد
پودر موسیر یک چهارم قاشق چایخوری(در صورت تمایل)
فلفل سیاه یک چهارم قاشق چایخوری
زردچوبه یک چهارم قاشق چایخوری
نمک یک قاشق چایخوری
ماست یا خامه صبحانه ۲ قاشق سوپخوری
روغن مایع با روغن زیتون یا کره یا روغن جامد ۵۰ گرم
آرد حدود ۴۵۰ گرم
سیاه دانه و کنجد برای تزئین
مواد میانی:
اسفناج شسته و خرد شده ۵۰۰ گرم تفت داده شده
فلفل دلمه ای رنگی نگینی خرد شده ۱ عدد تفت داده شده
ژامبون گوشت خرد شده ۱۵۰ گرم
پنیر پیتزای رنده شده ۵۰ گرم
سیر خام پوره شده ۲ حبه
پیاز نگینی ۱ عدد سرخ شده بدون روغن
نمک یک قاشق چایخوری
فلفل یک دوم قاشق چایخوری
زردچوبه یک چهارم قاشق چایخوری
جوز هندی یک هشتم قاشق چایخوری
و اما طرز تهیه:
تمام مواد میانی را مخلوط کرده و کنار بگذارید.
برای تهیه خمیر ابتدا خمیر مایه را عمل بیاورید با رعایت نکاتی که در پست خمیر مایه ذکر شده است.
تمام مواد خشک را با هم مخلوط کرده و الک نمایید.
کمی از آرد را به خمیر مایه اضافه کنید و ورز دهید، سپس روغن را بیفزایید و مجددا آرد.
توجه داشته باشید که آرد به تدریج اضافه میشود، ممکن است مقداری از آرد مازاد باشد.
خمیر نرم و لطیف که بدست آمد آن را برای مدت ۴۵ دقیقه تا ۱ ساعت در کاسه چرب شده قرار میدهیو تا حجم آن دو برابر شود.
سپس
خمیر را در ابعاد ۳۰ در ۴۰ باز کرده و مواد میانی را روی آن میگذاریم و رول میکنیم. توجه داشته باشید مواد میانی از گوشه ها دو سانتی متر فاصله داشته باشند. گوشه ها را میتوانید با آب مرطوب کرده و سپس رول کنید.
روی رول آماده میتوانید با آب، شیر یا تخم مرغ رومال کنید و سیاه دانه بپاشید.
در فر ۱۸۰ درجه از پیش گرم شده
برای رول های بزرگ بین ۳۰ تا ۴۰ دقیقه
و رول های کوچک بین ۲۰ تا ۳۰ دقیقه بپزید.
دستور فوق از صالحه دردائی در ماهنامه هنرآشپزی
نوش جان