رسپی از ماهنامه you
آماده سازی ۱۰ دقیقه| مدت زمان پخت ۲۰ دقیقه | سرو برای ۴ نفر
مواد لازم جهت تهیه مرغ:
سینه مرغ ۴ عدد
نمک و فلفل
خردل ۳۰ میلی لیتر
روغن زیتون ۱۵ میلی لیتر
مواد لازم جهت تهیه کلم های بروکسل:
کره ۱۵میلی لیتر
کلم بروکسل ۳۰۰ گرم
شکر قهوه ای ۳۰ میلی لیتر
باقی مواد:
۱۵۰ گرم سالاد سبز (کاهو،اسفناج و…)
طرز تهیه:
فر رو رو دمای ۲۰۰ درجه میزاریم تا گرم بشه.
سینی فر را کمی با روغن چرب میکنیم.
۱- مرغ هارو به نمک و فلفل و خردل آغشته میکنیم و روی سینی میچینیم.
روش روغن زیتون میزنیم و اجازه میدیم برای ۱۵ دقیقه یا تا وقتی که بپزه در فر بمونه.
سپس بیرون میاریم.
۲- ظرفمونو روی شعله میزاریم (شعله کم) کره رو توی ظرف میریزیم و چند ثانیه کلم بروکسل هارو توش تفت میدیم.
شکر قهوه ای رو اضافه میکنیم و هم میزنیم تا شکر ذوب بشه و کمی هم کاراملیزه.
کنار میزاریم تا خنک بشه.
۳- در ظرف مورد نظرمون سالاد سبزمونو روی ظرف مزاریم بعد مرغ را میگذاریم در آخر کلم های بروکسل کاراملیزه شدمونو روش میزاریم.
نوش جان
یک پاسخ
It’s ɑ fantastic product tһat makes mу living space lߋok amazing