Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

رسپی های تصادفی

پیراشکی گوشت

مواد لازم:
شکر ۱ قاشق سوپخوری
خمیر مایه ۱ قاشق سوپخوری
شیر یا آب ولرم ۱۰۰ گرم
ماست ۱ پیمانه
تخم مرغ ۱ عدد
روغن ۳ قاشق سوپخوری
نمک ۱ قاشق سوپخوری
آرد به میزان لازم
مواد میانی: به دلخواه شما
طرز تهیه:
ابتدا شکر، خمیرمایه و شیر را مخلوط میکنیم و صبر میکنیم تا عمل بیاید.


باقی مواد را با خمیر مایه مخلوط کرده و کم کم آرد را اضافه میکنیم تا خمیر شکل بگیرد.


دقت کنید خمیر چسبنده است.
برای یک ساعت خمیر را در ظرفی استراحت دهید.


از خمیر چانه های کوچک بگیرید. برای من ۲۴ تا چونه شد.
هر چانه را به شکل دایره باز کنید.
از مواد میانی در نیمی از خمیر ریخته و نیمه دیگر را روی مواد بگردانید و لبه های خمیر را سفت کنید.
مجدد ۱۵ دقیقه استراحت دهید.


در صورت تمایل رومال کرده


و برای ۱۵ دقیقه در فر ۱۸۰ درجه بپزید.
نوش جان

شاید این موارد نیز مورد علاقه شما باشد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *