Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

رسپی های تصادفی

توک

مواد لازم:

شیر ۱۶۰ گرم

شکر ۱ قاشق سوپخوری

خمیر مایه نصف قاشق سوپخوری

کره ۱۵۰ گرم

نمک نصف قاشق چایخوری

آرد ۳۵۰ گرم

زعفران و زرده تخم مرغ برای رومال

کنجد، کشمش برای تزئین

طرز تهیه:

شکر و خمیر مایه را روی شیر ولرم ریخته و کنار بگذارید تا عمل بیاید.

در ظرفی دیگر کره نرم شده و نمک و خمیر مایه را مخلوط کنید و آرد را به تدریج بیفزایید و خمیر بگیرید.

نیم ساعت خمیر را استراحت دهید تا حجم بگیرد.

خمیر را روی سطح آردپاشی شده به ضخامت نیم سانت باز کنید و کاتر بزنید.

روی آن را با چنگال سوراخ کنید. رومال کنید، تزئین کنید.

در دمای ۲۰۰ درجه حدود ۱۰ دقیقه بپزید تا روی نان ها طلایی شود.

 

شاید این موارد نیز مورد علاقه شما باشد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *