توک

مواد لازم:

شیر ۱۶۰ گرم

شکر ۱ قاشق سوپخوری

خمیر مایه نصف قاشق سوپخوری

کره ۱۵۰ گرم

نمک نصف قاشق چایخوری

آرد ۳۵۰ گرم

زعفران و زرده تخم مرغ برای رومال

کنجد، کشمش برای تزئین

طرز تهیه:

شکر و خمیر مایه را روی شیر ولرم ریخته و کنار بگذارید تا عمل بیاید.

در ظرفی دیگر کره نرم شده و نمک و خمیر مایه را مخلوط کنید و آرد را به تدریج بیفزایید و خمیر بگیرید.

نیم ساعت خمیر را استراحت دهید تا حجم بگیرد.

خمیر را روی سطح آردپاشی شده به ضخامت نیم سانت باز کنید و کاتر بزنید.

روی آن را با چنگال سوراخ کنید. رومال کنید، تزئین کنید.

در دمای ۲۰۰ درجه حدود ۱۰ دقیقه بپزید تا روی نان ها طلایی شود.

 

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

+ چهل پنج = چهل هشت