پیتزا موتزارلا

نگم براتون که چقد این نون های پنیری خوشمزن

چه کنم انقد پنیر دوست دارم؟؟؟؟؟

دستور از آتنا خلیل پرست از ماهنامه هنرآشپزی

مواد لازم:

پنیر موتزارلا ۱۵۰ گرم

آرد ۲۸۰ گرم

شکر ۱ قاشق چایخوری

نمک ۱ قاشق چایخوری

خمیر مایه ۷ گرم

آب ولرم یک پیمانه

پنیر پارمزان ۱۰۰ گرم

ریحان و فلفل سیاه به مقدار لازم خرد شده

اورگانو یا اویشن ۱ قاشق چایخوری

روغن زیتون ۱ قاشق سوپخوری

مواد لازم برای سس:

موتزارلای قالبی ۷۰ گرم

ماست ترش ۱۰۰ گرم

روغن زیتون ۱ قاشق سوپخوری

نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه:

آرد، شکر،نمک،روغن زیتون و خمیر ترش را با هم مخلوط کرده و کم کم اب ولرم را به این مواد اضافه کنید تا خمیر به دست نچسبد. خوب ورز بدهید و در صورت نیاز آب یا آرد مازاد اضافه کنید. تو یه جای نسبتاً گرم بزارید به مدت ۴۰ دقیقه تا حجمش دو برابر بشه.

مواد سس را با هم مخلوط کنید و رو خمیر پهن شده بمالید

روش پنیر موتزارلا و پارمزان بریزید

و در نهایت ریحان و فلفل

در فر از پیش گرم شده با دمای ۲۲۰ درجه به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بپزید.

نوش جاااان

 

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

یک + چهار =