نان کاج کریسمس

برای مسیحیان عزیزم

مواد لازم:

شکر سه چهارم پیمانه

شیر یا آب سه چهارم پیمانه

خمیر مایه ۲ قاشق چایخوری

نخم مرغ ۳ عدد

کره یا روغن ۱۵۰ گرم

وانیل یک پنسه

نمک کمی

آرد به  میزان لازم

مواد میانی:

دارچین ۱ قاشق سوپخوری

کاکائو ۱ قاشق سوپخوری

شکر نصف پیمانه

هل ۱ قاشق چایخوری

کره ذوب شده ۲ قاشق سوپخوری

گیلاس شکری برای تزئین

خب جالا میرسیم به طرز تهیه این نان خوشمزه

اول بگم که این دستور نان از دستورات خوب خانم پرستو احمدی هست که تو ماهنامه هنرقنادی چاپ شده بود

ابتدا باید خمیر مایه عمل بیاد (ایتدا یه قاشق چایخوری از شکر دستور را  داخل آب یا شیر ولرم حل کرده و دمای آب را کنترل کنید تا دست نسوزد (هم دمای آب شیر یا کمی گرمتر) بعد خمیر مایه رو روی سطح اب بپاشید کمی هم بزنید و صبر کنید عمل بیاد.

بقیه شکر و دو تا تخم مرغ و یک سفیده، کره نرم یا روغن مایع، وانیل و نمک و با هم مخلوط کرده و خمیر مایه عمل اومده رو بهش اضافه میکنیم. هم نزنید تا بخشی از آرد و اضافه کنید.

دقت کنید آرد زیاد استفاده نکنید

به قدری آرد بریزید که خمیر جمع بشه، اونقدر نریزید که سفت بشه فقط در حد باشه که چسبندگیش از بین بره. رو سطح آرد پاشی شده کمی ورز بدید بعد توی ظرف تمیز که کمی با روغن چربش کردین بزارید و حدود ۳۰ تا ۴۵ دقیقه بهش استراحت بدید که حجم دو برابر بشه.(حتما در ظرف و بپوشانید)

بعد از اینکه انگشتتونو فرو کردین در خمیر و دوباره برنگشت سر جاش، خمیرتونو به ۴ قسمت تقسیم کنید. هر قسمت و با وردنه به قطر ۳ میل باز کنید روش کره آب شده بمالید. بعد از مخلوط شکر و پودر کاکائو ودارچین روش بزنید و دوباره لایه بعد… لایه اخرو که انداختین روش، دیگه هیچی روش نمیزنیم

بعد به شکل یه کاج خمیرمونو برش میدیم

بعد کناره های کاج و نواری برش میزنیم، بعد میپیچونیمش

یک ربع دیگه بهش استراحت میدیم

روش زرده تخم میرغ میزنیم

میزاریم توی فر از پیش گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه

به  مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه

ساده و راحت و خوشمزه

سوالی بود زیر همین پست بپرسین، در خدمتم

 

 

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

+ چهل هشت = پنجاه پنج