نوارهای دارچینی تابیده

رسپی از حمیده شایق نیا در ماهنامه هنرقنادی

خمیر پایه

مواد لازم:

آرد نان حدود ۳ پیمانه

شکر ۳ قاشق سوپخوری

نمک ۱ قاشق چایخوری

پودر خمیرترش فوری ۲ قاشق چایخوری

پودر شیرخشک ۲ قاشق سوپخوری

بهبود دهنده ۰۵ ۱ قاشق چایخوری

تخم مرغ ۱ عدد

آب به اندازه ای که با تخم مرغ ۱ پیمانه شوند

روغن مایع ۴ قاشق سوپخوری

طرز تهیه خمیر:

در کاسه ای آرد،شکر،نمک،پودر خمیر ترش،پودر شیرخشک،بهبود دهنده را مخلوط کرده. وسطش را گود کنید و مخلوط آب و تخم مرغ و روغن مایع را بیفزایید و خوب ورز بدهید تا خمیر صاف و یکنواخت شود.

خمیر را در ظرف چرب شده به مدت ۴۵ دقیقه تا ۱ ساعت استراحت دهید تا حجمش دو برابر شود.

خمیر را روی سطح کار پهن کرده

مقداری کره ذوب شده را با قلم مو روی آن میکشیم

مخلوط شکر و دارچین روی آن میپاشیم

خمیر را به نوارهای ۲ الی ۳ سانتی متری برش می دهیم

و سپس تاب میدهیم.

۲۰ دقیقه مجدد استراحت داده

پخت در فر از پیش گرم شده با دمای ۲۰۰ درجه به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه

نوووش جاااان

 

 

3 پاسخ
  1. دوستی
    دوستی گفته:

    سلام
    ممنون از محتوای خوبی که منتشر میکنید.

    ما به همراه یک گروه از متخصصین حوزه
    وب گروه تلگرامی جامعه وبمستران
    ایران را لانچ کردیم.
    با توجه به اینکه شما هم در این زمینه فعال هستید خوشحال می شیم به ما بپیوندید تا
    تعاملات مفیدی باهم داشته باشیم
    لینک گروه خدمتتون
    https://t.me/joinchat/DBhKUBJE3gUMxzABig66Ig

    پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هفت + سه =