کرم موکا موزی

شیر یک لیتر
شکر یک پیمانه
پودر کاکایٔوی مرغوب ۴ قاشق غذاخوری
پودر نسکافه ۲قاشق غذاخوری
پودر ژلاتین۴قاشق غذاخوری سر پر
موز خرد شده سه عدد
خامه صبحانه یک بسته(۲۲۰گرم)
آب سرد یک سوم پیمانه
طرز تهیه:

زلاتین رو روی سطح آب بپاشید و بن ماری کنید تا شفاف بشه
شیر رو با پودر کاکایٔو و نسگافه و شکر روی حرارت قرار بدید تا شکر حل بشه
ژلاتین رو به محلولتون اضافه کنید
حرارت رو خاموش کنید و اجازه بدید تا از داغی بیفته
خامه رو با همزن برقی یک دقیقه بزنید تا تم هوادهی بشه و بافتش سبکتر و هم بکنواخت بشه؛ به مخلوطتتون اضافه کنید
نصف مخلوطتتون رو بریزید تو قالب و بزارید تو فریزر حدودا نیم ساعت تا کمی بسته بشه، بعد موزهاتونو حلقه کنید روش
دوباره بزارید تو فریزر تا فیکس بشه به دسرتون
از فریزر دربیاریدو روی موزها باقی کرمتونو رو بریزید و بزارید تو یخچال
دسرهاتونو شب تا صبح اجازه بدید تو یخچال بمونه تا قشنگ سفت بشه و بتونید قالبی در بیارید
به نکته دیگه اینکه همیشه سعی کنید از ورق ژلاتین به جای پودر ژلاتین استفاده کنید.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هشتاد پنج + = نود سه