مواد لازم:
کره 113 گرم
آرد 110 گرم
پودر کاکائو 15 گرم
شکر قهوه ای 60 گرم
تخم مرغ 50 گرم
وانیل 1/4 ق چ
گردو خرد شده 3/4 پیمانه
طرز تهیه:
کره و شکر قهوه ای را با پدل بزنید تا کرمی شود.
تخم مرغ و وانیل را افزوده و هم بزنید.
آرد و پودر کاکائو را افزوده و تا مخلوط شدن با لیسک هم بزنید.
خمیر را در یخچال اسراحت دهید.
سپس از خمیر گلوله های 15 گرمی بردارید. کمی با فشار دست ان را پهن کنید.
در سفیده تخم مرغ و سپس در گردو بغلتانید.
در فر 170 درجه به مدت 12-15 دقیقه بپزید.