مواد لازم:
شیر ۱۶۰ گرم
شکر ۱ قاشق سوپخوری
خمیر مایه نصف قاشق سوپخوری
کره ۱۵۰ گرم
نمک نصف قاشق چایخوری
آرد ۳۵۰ گرم
زعفران و زرده تخم مرغ برای رومال
کنجد، کشمش برای تزئین
طرز تهیه:
شکر و خمیر مایه را روی شیر ولرم ریخته و کنار بگذارید تا عمل بیاید.
در ظرفی دیگر کره نرم شده و نمک و خمیر مایه را مخلوط کنید و آرد را به تدریج بیفزایید و خمیر بگیرید.
نیم ساعت خمیر را استراحت دهید تا حجم بگیرد.
خمیر را روی سطح آردپاشی شده به ضخامت نیم سانت باز کنید و کاتر بزنید.
روی آن را با چنگال سوراخ کنید. رومال کنید، تزئین کنید.
در دمای ۲۰۰ درجه حدود ۱۰ دقیقه بپزید تا روی نان ها طلایی شود.