Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

رسپی های تصادفی

مرغ کره ای

مرغ کره ای

رسپی از ماهنامه you

آماده سازی ۱۰ دقیقه | پخت ۲۵-۳۰ دقیقه

مواد لازم مرینیت:

زیره ۱ قاشق چایخوری

گشنیز ۱ قاشق چایخوری

ادویه کاری ۲ قاشق چایخوری

گرام ماسالا ۱ قاشق چایخوری

سیر و زنجبیل ۱ قاشق چایخوری

فلفل سبز تند خرد شده ۱ قاشق غذاخوری

نعنای تازه خرد شده، آویشن و گشنیز ۲ قاشق چایخوری

نمک و فلفل سیاه

مرغ:

سینه مرغ مکعبی خرد شده ۵۰۰ گرم

کره ۱ قاشق سوپخوری

پیاز رنده شده ۱ عدد

گوجه فرنگی رنده شده ۴۱۰ گرم (۱ قوطی)

شکر قهوه ای ۱ قاشق سوپخوری

ماست خامه ای ۱ پیمانه

نمک و فلفل سیاه

نان و برنج برای سرو

گشنیز بیشتر برای سرو

خیار خرد شده و نعنا برای سرو

طرز تهیه:

۱- مواد مرینیت را مخلوط کنید.

۲- مرغ ها را به مواد مرینیت اضافه کنید و بزارید برای یک شب استراحت کنه.

۳- کره رو در تابه بریزید تا داغ شود. پیاز را اضافه کنید. سرخ کنید تا نرم و طلایی شود.

مرغ را بریزید و سرخ کنید تا بپزد (خشک نشود). گوجه و شکر را اضافه کنید. شعله رو کم کنید تا کم کم آبش کشیده بشه برای ۱۰-۱۵ دقیقه (خشک نشه)

۴- ماست را اضافه کنید و هم بزنید برای ۵-۶ دقیقه دیگه رو شعله بزارید. نمک و فلفل را اضافه کنید. اجازه بدید تا خنک بشه.

۵- این غذارو میتونید با نان یا برنج میل کنید.

نوش جان

 

 

 

 

 

شاید این موارد نیز مورد علاقه شما باشد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *