Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

رسپی های تصادفی

پیتزا مارگاریتا

کی تاریخچه این پیتزای پر طرفدار ایتالیایی میدونه؟

برای تهیه نان این پیتزا لطفا اینجا کلیک کنید. از دستور این نان فوق العاده برای تهیه پیراشکی هم میتونید استفاده کنید.

و اما برای سس

یه پیاز رنده شده رو با روغن زیتون تفت بدید بعد دو جبه سیر اضافه می کنیم و مجدد تفت بدید.

بعد سه تا کوچه فرنگی ریز شده بدون پوست را اضافه میکنیم و نمک و فلفل و آویشن

صبر میکنیم تا آبش کشیده بشه

ریحون هارو اضافه میکنیم و سپس پوره میکنیم.

خمیرمونو به ضخامت ۵ میل باز میکنیم.

این سس لذیذ و روی خمیر پهن شده میزنیم و روشو با موتزارلا می پوشونیم.

پخت در دمای ۱۸۰ به مدت ۲۰-۳۰ دقیقه

اگر ازین دستور خوشتون اومده لینکشو برای عزیزانتون ارسال کنید.

نوووش جاااان

شاید این موارد نیز مورد علاقه شما باشد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *