کی تاریخچه این پیتزای پر طرفدار ایتالیایی میدونه؟
برای تهیه نان این پیتزا لطفا اینجا کلیک کنید. از دستور این نان فوق العاده برای تهیه پیراشکی هم میتونید استفاده کنید.
و اما برای سس
یه پیاز رنده شده رو با روغن زیتون تفت بدید بعد دو جبه سیر اضافه می کنیم و مجدد تفت بدید.
بعد سه تا کوچه فرنگی ریز شده بدون پوست را اضافه میکنیم و نمک و فلفل و آویشن
صبر میکنیم تا آبش کشیده بشه
ریحون هارو اضافه میکنیم و سپس پوره میکنیم.
خمیرمونو به ضخامت ۵ میل باز میکنیم.
این سس لذیذ و روی خمیر پهن شده میزنیم و روشو با موتزارلا می پوشونیم.
پخت در دمای ۱۸۰ به مدت ۲۰-۳۰ دقیقه
اگر ازین دستور خوشتون اومده لینکشو برای عزیزانتون ارسال کنید.
نوووش جاااان