نان ارده و شیره

سلام من برای این نان  خوشمزه از دستور خمیر زیر استفاده کردم.

مواد لازم:

آرد نان ۲۰۰ گرم

آب ۱۰۰ گرم

تخم مرغ ۲۰ گرم

شکر ۲۰ گرم

کره نرم ۲۰ گرم

خمیر مایه ۱ و ۱/۴ قاشق چایخوری

نمک ۱/۲ قاشق چایخوری

روغن مایع برای چرب کردن ظرفف ۱/۲ قاشق چایخوری

یک قاشق چایخوری شکر، خمیر مایه و آب را مخلوط کنید تا خمیر مایه عمل آید.

برای عمل آوردن درست خمیر مایه اینجا کلیک کنید.

آرد و نمک را مخلوط کرده و الک میکنیم.

بعد از عمل آمدن خمیر مایه همه مواد را با هم مخلوط کرده و ورز میدهیم.

بعد از اندکی ورز در ظرف چرب شده خمیر را میگذاریم تا حجمش دو برابر شود.

مانند عکس های زیر

خمیر قبل از استراحت

خمیر بعد از استراحت

خمیر آمادس.

حالا خمیر و وردنه کشیدم و به ضخامت ۴ میل باز کردم

روش ارده و شیره مالیدم و لوله کردم

از وسط خمیر لوله شده رو به غیر از انتهای کار برش دادم

و دو تا خمیر و بهم تابوندم

اگر توضیحاتم گویا نیست توی اینستاگرام بهم پیام بدید تا براتون فیلم برش این کارو بفرستم.

بعد که تابوندم، گردش کردم و در قالبم گذاشتم.

نوش جان

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دو + یک =