مواد لازم:
آرد دوصفر(مخصوص پیتزا)(یا آرد سفید نان) ۵۰۰ گرم
نمک ۴ گرم
خمیرمایه فوری ۱۱ گرم
آب ولرم ۳۰۰ گرم
روش اول با خ م فوری:
مواد خشک و تر را مخلوط و۱۰ دقیقه با دست یا۸ دقیقه با خمیرزن ورز میدهیم .
ظرفی را روغن زیتون زده خمیر را به ظرف منتقل و روکش میکنیم بعد از یکساعت ، سینی فر را روغن زیتون آرد سمولینا و نمک میپاشیم وخمیر را پهن میکنید(با حرکت آرام انگشتان).
خمیر نباید خیلی ضخیم باشد.
نیمساعت به خمیر استراحت میدهیم حالا باز روغن زیتون میریزیم با انگشت حفره های در خمیر ایجاد میکنیم.
با گوجه و زیتون و رز ماری تزیین میکنیم.
روغن زیتون میزنیم و دوباره سمولینا و نمک رویش میپاشیم در فر ۲۷۵ درجه طبقه وسط بمدت ۲۰ دقیقه میگذاریم.
نوش جان