حلیم خانگی

دو پیمانه گندمُ برای ۱۲ ساعت خیس کنید.
بعد برای مدت یک ساعت بعد از اینکه آب به جوش اومد رو حرارت پایین بپزید.
در حین پخت کف روی آن را بگیرید.
در این فاصله گوشت به مقدار ۲۵۰ گرم (مرغ، بوقلمون، گوسفند) را با چوب دارچین و پیاز و کمی نمک و زرچوبه اجازه میدیم بپزه.
بعد از پخت گوشتمونو ریش ریش میکنیم.
به گندم های پخته شده اضافه میکنیم.
آب گوشت هم از صافی رد کنید و اضافه کنید.
بعد در مخلوط کن یا با گوشتکوب میکس کنید.
بعد کمی رو حرارت پایین بمونه.
هم بزنید و مواظب باشید ته نگیره
بعد میشه با کره یا روغن و کنجد و دارچین تزئین و میل کنید.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شصت هشت + = هفتاد سه