مواد لازم:
تخم مرغ درشت 2 عدد
وانیل 1قاشق چایخوری
شکر 150 گرم
آرد 210 گرم
بیکینگ پودر 2 قاشق چایخوری
روغن مایع 120 گرم
ماست 120گرم
سیب برای داخل کیک 1 عدد نگینی
سیب برای روی کیک 2 عدد متوسط
دارچین 1 قاشق چایخوری
طرز تهیه:
تخم مرغ، شکر و مانیل را به مدت 4دقیقه با دور تند هم بزنید تا حجیم شود.
روغن مایع و ماست را اضافه کنید و کمی هم بزنید.
آرد، بیکینگ پودر را ا ضافه کنید و با لیسک مخلوط کنید.
سیب و دارچین مخلوط شده را به مایه کیک اضافه کنید.
در قالب 20 سانت ریخته و سیب را روی آن بچینید.
در فر 180 درجه به مدت 45 دقیقه بپزید.