موادلازم:
شکرقهوه ای ۱۵۰گرم(۳/۴پیمانه)
کره۵۰گرم(۴ق غ خ)
.
آرد ۱۹۰گرم(۱ونیم پیمانه)
بیکینگ پودر ۱ق چ خ
نمک یک پنس
وانیل ۱ق چ خ
شکر۱۵۰گرم(۳/۴پیمانه)
کره۱۱۰گرم(یک دوم پیمانه)
تخم مرغ ۲عدد
آب آناناس یک دوم پیمانه
طرزتهیه:
۱-برای آماده کردن کارامل،شکر قهوه ای و کره رو رو حرارت ملایم تو قابلمه کوچک کمی هم بزنید و بعد اجازه بدین یکی دو دقیقه آروم بپزن. وقتی قل زد از رو گاز بردارین و بریزین کف قالب ۲۳سانت که از قبل چرب شده.اجازه بدین کارامل چند دقیقه خنک شه.
۲-آناناس ها رو کف قالب روی کارامل بچینید.
۳-مواد خشک رو مخلوط کنین(آرد،بیکینگ پودر،نمک،وانیل)
۴-تو یه ظرف بزرگ کره به دمای محیط رسیده و شکر رو دو سه دقیقه هم بزنید تا نرم و کرمی بشه.
۵-تخم مرغ رو دونه دونه اضافه کنین و هم بزنین.
۶-یک سوم موادخشک و یک نصف آب آناناس رو اضافه کنید و هم بزنید. بعد یک سوم بعدی موادخشک و باقی آب آناناس و هم بزنید.در آخر یک سوم باقیمانده مواد خشک را دورانی هم بزنید.
۷-مواد رو بریزین تو قالب و تو فر۱۸۰درجه سانتیگراد برای ۳۰دقیقه بپزین تا خلال دندون تمیز بیرون بیاد.
۸-بعد از ده دقیقه که از فر درآوردین،کیک رو برگردونین تو ظرف مورد