Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

رسپی های تصادفی

کیک آناناس برعکس

موادلازم:
شکرقهوه ای ۱۵۰گرم(۳/۴پیمانه)
کره۵۰گرم(۴ق غ خ)
.
آرد ۱۹۰گرم(۱ونیم پیمانه)
بیکینگ پودر ۱ق چ خ
نمک یک پنس
وانیل ۱ق چ خ
شکر۱۵۰گرم(۳/۴پیمانه)
کره۱۱۰گرم(یک دوم پیمانه)
تخم مرغ ۲عدد
آب آناناس یک دوم پیمانه

طرزتهیه:
۱-برای آماده کردن کارامل،شکر قهوه ای و کره رو رو حرارت ملایم تو قابلمه کوچک کمی هم بزنید و بعد اجازه بدین یکی دو دقیقه آروم بپزن. وقتی قل زد از رو گاز بردارین و بریزین کف قالب ۲۳سانت که از قبل چرب شده.اجازه بدین کارامل چند دقیقه خنک شه.
۲-آناناس ها رو کف قالب روی کارامل بچینید.
۳-مواد خشک رو مخلوط کنین(آرد،بیکینگ پودر،نمک،وانیل)
۴-تو یه ظرف بزرگ کره به دمای محیط رسیده و شکر رو دو سه دقیقه هم بزنید تا نرم و کرمی بشه.
۵-تخم مرغ رو دونه دونه اضافه کنین و هم بزنین.
۶-یک سوم موادخشک و یک نصف آب آناناس رو اضافه کنید و هم بزنید. بعد یک سوم بعدی موادخشک و باقی آب آناناس و هم بزنید.در آخر یک سوم باقیمانده مواد خشک را دورانی هم بزنید.
۷-مواد رو بریزین تو قالب و تو فر۱۸۰درجه سانتیگراد برای ۳۰دقیقه بپزین تا خلال دندون تمیز بیرون بیاد.
۸-بعد از ده دقیقه که از فر درآوردین،کیک رو برگردونین تو ظرف مورد 

شاید این موارد نیز مورد علاقه شما باشد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *