Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

رسپی های تصادفی

ایشلی کوکه

نان میان پر تبریزی

(یک نمونه از خوش مزه ترین نان های سنتی مغزدار که در فصول سرد سال و همچنین در ماه رمضان تمایل بیشتری به مصرف آن وجود دارد.)

مواد لازم:

آرد حدود 2 و  1/2 پیمانه

نمک 1/2 قاشق چایخوری

شکر 2 تا 3 قاشق سوپخوری

شیر ولرم 1/4 پیمانه

ماست خامه ای یا پر چرب 1/2 پیمانه سرخالی

کره شل شده  50 گرم

خمیرمایه فوری 1 و 1/2 قاشق چایخوری

تخم مرغ کوچک 1 عدد

روغن مایع 3 قاشق سوپخوری

شیر برای رومال 1 قاشق چایخوری

کنجد برای تزئین به میزان لازم

مواد میانی:

آرد 1/2 پیمانه

کره حدود 50 گرم

زنجبیل 1 قاشق چایخوری

زردچوبه  1 قاشق چایخوری

پودر شکر در صورت تمایل 2 تا 3 قاشق سوپخوری

طرز تهیه:

آرد را با نمک مخلوط کرده و در ظرف مناسبی بریزید و وسط آن را گود کنید.

شکر، شیر، ماست خامه ای، کره، مایه خمیر، تخم مرغ(کمی از زرده آن را برای رومال بردارید) و روغن مایع را ریخته و خوب ورز دهید تا خمیری نرم و یکدست دست حاصل شود.

خمیر چسبندگی دارد از اضافه کردن آرد اضافی خودداری کنید تا خمیر لطیف باقی بماند.

روی ظرف را با حوله بپوشانید و برای 1 ساعت و نیم استراحت دهید تا حجم آن دو برابر شود.

در این فاصله مواد میانی را آماده میکنیم.

آرد را تفت داده تا بوی خامی آن گرفته شود و کمی تغییر رنگ دهد.

کره یا روغن حیوانی را به همراه زنجبیل و زردچوبه اضافه کنید.

اجازه دهید مخلوط کاملا سرد شود.

خمیر حجم گرفته شده را ورز دهید و از خمیر چانه هایی به اندازه نارنگی بردارید.

آن را به اندازه دایره ای با ضخامت کمتر از یک سانتی متر باز کنید.

از مواد میانی وسط خمیر قرار داده و اطراف آن را جمع کنید.

مجدد خمیر را باز کنید.(به قطر 10 سانتی متر)

مجدد 30 دقیقه استراحت دهید.

رومال کرده، منجد بپاشید.

حدود 25 دقیقه در فر با دمای 200 درجه بپزید.

از 15 دقیقه به بعد نان ها را چک کنید تا نسوزد.

نوش جاااان

 

شاید این موارد نیز مورد علاقه شما باشد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *