این شما و این نانِ قارچُ پیازُ زیتون????
مواد لازم:
آرد: ۴۰۰ گرم
قارچ: ۲۰۰ گرم ورقه ای(من بیشتر ریختم)
زیتون: ۵۰ گرم
پیاز: متوسط نگینی خرد شده
مایه خمیر خشک فوری: ۷ گرم
شکر: ۱ قاشق چایخوری
نمک: ۱ قاشق چایخوری
آویشن: ۱ قاشق چایخوری
روغن زیتون یا مایع: ۴۰ گرم
آب ولرم حدود ۲۰۰ میلی لیتر
طرز تهیه در هایلایت نان قارچ و پیاز
پیاز را نگینی خرد کرده با ۲ قاشق از روغن مایع یا زیتون تفت دهید تا سبک شود.
قارچ هایی که ورقه ای برش زده اید به پیاز اضافه کرده، تفت دهید تا آب آن کشیده شود.
بگذارید خنک شود.
زیتون را خرد کنید.
تمام مواد را مخلوط کرده و آب را کم کم بیفزایید تا خمیر بدست بیاید.
خمیر چسبنده است.
۱ ساعت استراحت داده سپس ۳۰ ثانیه ورز داده هوای آن را خارج کنید.
۳۰ دقیقه در فر ۱۹۰ درجه سانتی گراد که از پیش گرم شده بپزید و نوش جان کنید.
*میتوانید از ژامبون هم استفاده کنید.