مواد لازم:
تخم مرغ ۴ عدد
شکر ۱+۱/۴ پیمانه
روغن مایع ۱ پیمانه
آرد ۲ پیمانه
بیکینگ پودر ۱/۵قاشق چایخوری
جوش شیرین نصف قاشق چایخوری
پودر دارچین ۲ قاشق غذاخوری
هویج رنده ریز شده ۲ پیمانه
گردوی ریز خرد شده نصف پیمانه
مواد لازم جهت داشتن #کرم_پنیری
کره نرم ۱۰۰ گرم
پودر قند ۱پ
پنیر خامه ای ۲۰۰ گرم
طرز تهیه کیک هویج و گردو
ابتدا تخم مرغ ها را با شکر خوب میزنیم تا کرِمی و کشدار شود.
روغن مایع را افزوده و به زدن ادامه میدهیم.
آرد را با بیکینگ پودر، جوش شیرین، پودر دارچین دو بار الک میکنیم و به مواد مایع کیک اضافه میکنیم و در نهایت هویج رنده شده( نیازی به آبگیری هویج نیست)
مواد را در قالب چرب شده ریخته و در فر صدوهشتاد درجه به مدت یک ساعت میپزیم.
طرز تهیه کرم پنیری
کره رو با پودر قند خوب میزنیم تا سفید رنگ شود و پودر قند در کره خوب میکس شود، پنیر خامه ای رو یک ساعت قبل از یخچال درآورید تا کاملا نرم شود و به کره و پودر قند اضافه کنید، این کرم تِیست بسیااار مناسبی برای سرو این کیک است.
“کرم را روی کیک خنک شده بکشید”
نوش جان