Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

رسپی های تصادفی

کیک هویج و گردو

مواد لازم:
تخم مرغ ۴ عدد
شکر ۱+۱/۴ پیمانه
روغن مایع ۱ پیمانه
آرد ۲ پیمانه
بیکینگ پودر ۱/۵قاشق چایخوری
جوش شیرین نصف قاشق چایخوری
پودر دارچین ۲ قاشق غذاخوری
هویج رنده ریز شده ۲ پیمانه
گردوی ریز خرد شده نصف پیمانه
مواد لازم جهت داشتن #کرم_پنیری
کره نرم ۱۰۰ گرم
پودر قند ۱پ
پنیر خامه ای ۲۰۰ گرم
طرز تهیه کیک هویج و گردو
ابتدا تخم مرغ ها را با شکر خوب میزنیم تا کرِمی و کشدار شود.
روغن مایع را افزوده و به زدن ادامه میدهیم.
آرد را با بیکینگ پودر، جوش شیرین، پودر دارچین دو بار الک میکنیم و به مواد مایع کیک اضافه میکنیم و در نهایت هویج رنده شده( نیازی به آبگیری هویج نیست)
مواد را در قالب چرب شده ریخته و در فر صدوهشتاد درجه به مدت یک ساعت میپزیم.
طرز تهیه کرم پنیری
کره رو با پودر قند خوب میزنیم تا سفید رنگ شود و پودر قند در کره خوب میکس شود، پنیر خامه ای رو یک ساعت قبل از یخچال درآورید تا کاملا نرم شود و به کره و پودر قند اضافه کنید، این کرم تِیست بسیااار مناسبی برای سرو این کیک است.
“کرم را روی کیک خنک شده بکشید”

نوش جان

شاید این موارد نیز مورد علاقه شما باشد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *