رسپی از ماهنامه you
آماده سازی ۲۰ دقیقه | پخت ۱۵-۲۰ دقیقه| سرو برای ۴ نفر
مواد لازم:
ورق فیلو ۲۵۰ گرم
مواد لازم پستو اسفناج:
تخم آفتابگردان تست شده ۱/۴ پیمانه
اسفناج تمیز و شسته شده ۲۰۰ گرم
جعفری تازه ۱۰ گرم
سیر ۱ عدد
روغن زیتون ۱/۳ پیمانه
آب لیمو ۱ قاشق غذاخوری
نمک وفلفل
مواد میانی:
پنیر موتزارلای رنده شده ۱۰۰ گرم
نمک و فلفل
تخم مرغ ۲ عدد ویسک شده
شیر ۱/۲ پیمانه
خامه ترش ۱/۲ پیمانه
برای سرو:
گوجه رست شده و مقداری پستو یا سبزیجات تازه
طرز تهیه:
فر را روی ۱۹۰ درجه سانتی گراد روشن کنید.
و قالب مافن را چرب کنید.
۱- هر خمیر فیلو را به ۴ قطعه مربعی تقسیم کنید آن را چرب کنید و در هر قالب مافن بگذارید.
۲- مواد پستو را داخل غذاساز بریزد تا کاملا مخلوط شود.
۳- پستو،پنیر، نمک و فلفل را میکس کنید. و در قالب ها تقسیم کنید.
۴- تخم مرغ،شیر و کرم را با هم ویسک کنید و در وسط تارتلت ها بریزید.
برای ۱۵-۲۰ در فر بمونه تا طلایی رنگ بشه.
۵- تارتلت ها را با گوجه های رست شده، سس پستو و سبزیجات تازه سرو کنید.
- نکته: برای خامه ترش میتونید از خامه های ترش کاله استفاده کنید.
یا از ترکیب مساوی خامه و ماست ترش یا دوغ استفاده کنید.
نوش جاااان
سایت آشپزی
سایت شیرینی پزی
bestchefrecipes.ir/
یک پاسخ
خیلی خوشمزه به نظر میاد حتما درست میکنم