Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

رسپی های تصادفی

تارتلت اسفناج

تارتلت پستو اسفناج

رسپی از ماهنامه you

آماده سازی ۲۰ دقیقه | پخت ۱۵-۲۰ دقیقه| سرو برای ۴ نفر

مواد لازم:

ورق فیلو ۲۵۰ گرم

مواد لازم پستو اسفناج:

تخم آفتابگردان تست شده ۱/۴ پیمانه

اسفناج تمیز و شسته شده ۲۰۰ گرم

جعفری تازه ۱۰ گرم

سیر ۱ عدد

روغن زیتون ۱/۳ پیمانه

آب لیمو ۱ قاشق غذاخوری

نمک وفلفل

مواد میانی:

پنیر موتزارلای رنده شده ۱۰۰ گرم

نمک و فلفل

تخم مرغ ۲ عدد ویسک شده

شیر ۱/۲ پیمانه

خامه ترش ۱/۲ پیمانه

برای سرو:

گوجه رست شده و مقداری پستو یا سبزیجات تازه

طرز تهیه:

فر را روی ۱۹۰ درجه سانتی گراد روشن کنید.

و قالب مافن را چرب کنید.

۱- هر خمیر فیلو را به ۴ قطعه مربعی تقسیم کنید آن را چرب کنید و در هر قالب مافن بگذارید.

۲- مواد پستو را داخل غذاساز بریزد تا کاملا مخلوط شود.

۳- پستو،پنیر، نمک و فلفل را میکس کنید. و در قالب ها تقسیم کنید.

۴- تخم مرغ،شیر و کرم را با هم ویسک کنید و در وسط تارتلت ها بریزید.

برای ۱۵-۲۰ در فر بمونه تا طلایی رنگ بشه.

۵- تارتلت ها را با گوجه های رست شده، سس پستو و سبزیجات تازه سرو کنید.

  • نکته: برای خامه ترش میتونید از خامه های ترش کاله استفاده کنید.

یا از ترکیب مساوی خامه و ماست ترش یا دوغ استفاده کنید.

نوش جاااان

سایت آشپزی

سایت شیرینی پزی

bestchefrecipes.ir/

شاید این موارد نیز مورد علاقه شما باشد

یک پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *