Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

رسپی های تصادفی

قطاب

مواد لازم:
روغن صاف قنادی یا جامد یا مخلوط مساوی 65 گرم
ماست 65 گرم
آرد حدود 150 گرم
جوش شیرین 1/8 قاشق چایخوری
نمک 1/8 قاشق چایخوری
وانیلین 1/8 قاشق چایخوری
پودر قند پودر پسته برای تزئین
روغن مایع سرخ کردنی نیم لیتر
مواد میانی:
گردوی نیمکوب و پودر بادام 70 گرم
پودر قند 35 گرم
پودر هل نصف قاشق چایخوری
سفیده تخم مرغ یا گلاب یا روغن مایع در حد مرطوب شدن مواد حدود 1قاشق سوپخوری
طرز تهیه:
روغن جامد را کمی با همزن میزنیم تا یکدست شود.

ماست، جوش شیرین و نمک را اضافه میکنیم در حد مخلوط شدن هم میزنیم.

آرد را اضافه کرده تا خمیر لطیفی بدست بیاد.

روی خمیر را پوشانده و نیم ساعت استراحت دهید.

مواد میانی را اماده کنید.
گردو پودر قند و هل را مخلوط کنید و کم کم سفیده تخم مرغ را فزوده تا خمیر سفت و منسجمی شکل بگیرد.

خمیر را در سطح آردپاشی شده به ضخامت 3-5 میلیمتر باز کنید.

کاتر گرد 5-6 سانتی میری بزنید.

یک قاشق چایخوری از مواد میانی در مرکز آن قرار داده و لبه ها را روی هم بیاورید و فشار دهید.

قطاب ها را در روغن داغ سرخ کنید تا طلایی شود.

از روغن خارج کنید و روی دستمال قرار دهید.

با پودر قند و پسته تزئین کنید.

شاید این موارد نیز مورد علاقه شما باشد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *