کیک ویکتوریا نوعی کیک اسفنجی است که شهرت و نام خود را از زمانی کسب کرده است که ملکه ویکتوریا خوردن برشی از آن همراه با چای عصرانه را پسندید. این کیک نوعی کیک اسفنجی دارای چربی است و عموماً بین لایه های آن مارمالاد، خامه فرم گرفته و توت فرنگی استفاده می شود. برای تزئین این کیک صرفا پودر قند روی آن الک کنید.
مواد لازم:
آرد ۳۵۰ گرم
بیکینگ پودر ۲ قاشق چایخوری
کره نرم ۳۵۰گرم
تخم مرغ ۶ عدد
شکر ۳۵۰ گرم
مارمالاد توت فرنگی ۸ قاشق سوپخوری
خامه قنادی ۵۰۰ گرم
توت فرنگی ۶۰۰ گرم
طرز تهیه:
فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود
دو قالب ۲۵ سانتی متری را کاغذ انداخته و چرب کنید
آرد و بیکنیگ پودر را مخلوط کرده و الک کنید
کره نرم، تخم مرغ ها و شکر را با آن مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا یکدست شود
سپس در قالب ها بطور یکسان تقسیم کنید.
سطح روی کیک را صاف کرده . بمدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه در فر بگذارید تا طلایی شود و پف کند
سپس از فر خارج کرده و بگذارید در قالب خنک شود
سپس روی کیک را مارمالاد زده و با خامه فرم گرفته تزئین کنید
کیک دوم را روی آن گذاشته و اینکار را تکرار کنید.
رسپی از ملیحه ایروانی فرد
ماهنامه هنرقنادی شماره ۱۲۶/۱۲۷
سایت آشپزی
سایت شیرینی پزی
best chef recipes
6 پاسخ
امیدوارم بتونم این جوری درست کنم خیلی خوبه البته اولین باره میخام امتحان کنم امیدوارم خراب نکنم
حتما میتونی عزیزم
چقد هوس انگیزه دلم خواست … خیلی خوبه دستور پخت کیک هارو در وبسایت قرار دادید
امیدوارم مورد استفاده شما دوست عزیز قرار بگیره
عکسش که خیلی زیباست
چشماتون زیبا میبینه