مواد لازم:
کره 113 گرم
پودر قند 35 گرم
آرد بادام درختی 30 گرم
نمک 1 پینچ
وانیل کمی
تخم مرغ 1 عدد
آرد 250 گرم
مواد میانی:
پودر پسته 1 پیمانه
پودر شکر 1/4 پیمانه
گلاب 2 ق غ
پودر هل کمی
طرز تهیه:
کره و پودر قند را بزنید تا کرمی شود
تخم مرغ و وانیل را اضافه کرده در حد یکدست شدن هم بزنید.
آرد و پودر بادام درختی را اضافه کرده و خمیر بگیرید.
خمیر را نازک پهن کنید و در یخچال استراحت دهید.
مواد میانی را مخلوط کنید در حد منسجم شدن.
خمیر را کاتر گرد 5 سانت بزنید.
از 4 طرف برش ایجاد کنید.
مواد میانی را وسط گذاشته و 4 طرف را به سمت بالا جمع کنید.
حدود 25 عدد شیرینی میشود.
در فر 170 درجه به مدت 10-15 دقیقه بپزید.
از فر بیرون اورده و شربت بزنید.