Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

رسپی های تصادفی

شیرینی باقلوا رُز

مواد لازم:

کره 113 گرم

پودر قند 35 گرم

آرد بادام درختی 30 گرم

نمک 1 پینچ

وانیل کمی

تخم مرغ 1 عدد

آرد 250 گرم

مواد میانی:

پودر پسته 1 پیمانه

پودر شکر 1/4 پیمانه

گلاب 2 ق غ

پودر هل کمی

طرز تهیه:

کره و پودر قند را بزنید تا کرمی شود

تخم مرغ و وانیل را اضافه کرده در حد یکدست شدن هم بزنید.

آرد و پودر بادام درختی را اضافه کرده و خمیر بگیرید.

خمیر را نازک پهن کنید و در یخچال استراحت دهید.

مواد میانی را مخلوط کنید در حد منسجم شدن.

خمیر را کاتر گرد 5 سانت بزنید.

از 4 طرف برش ایجاد کنید.

مواد میانی را وسط گذاشته و 4 طرف را به سمت بالا جمع کنید.

حدود 25 عدد شیرینی میشود.

در فر 170 درجه به مدت 10-15 دقیقه بپزید.

از فر بیرون اورده و شربت بزنید.

شاید این موارد نیز مورد علاقه شما باشد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *