مواد لازم:
آرد 200 گرم
شکر 20 گرم
کره یا روغن 20 گرم
تخم مرغ 20 گرم
آب 100 گرم
مخمر 4 گرم
نمک 4 گرم
مواد میانی:
اسفناج
پیاز
پنیر موتزارلا
نمک، فلفل سیاه
همه را ریز خرد کرده و مخلوط کنید.
طرز تهیه:
تمام مواد را به دمای محیط برسانید.
با هم مخلوط کرده و 10 دقیقه ورز دهید.
در ظرف چرب شده قرار دهید. روی آن را بپوشانید و استراحت دهید تا حجم ان دو برابر شود.
سپس خمیر را به دو قسمت تقسیم کنید و با وردنه باز کنید.
روی سطح خمیر را با مواد میانی بپوشانید و خمیر دوم را روی آن بندازید
سپس لبه های خمیر را با هم جفت کنید
یه کاسه وسط دایرتون بزارید و از اطراف خمیر را برش دهید و بتابانید
با زرده تخم مرغ رومال کنید
با سیاه دانه و کنجد تزئین کنید
و در فر 180 درجه به مدت 20 دقیقه بپزید.
نوش جان