مواد لازم برای پوسته:
آرد 157 گرم
نمک 1 پینچ
تخم مرغ 25 گرم
شیر 2 ق غ
کره نرم 56 گرم
شکر 12 گرم
مواد لایه پایینی:
پودر پسته 100 گرم
شکر 50 گرم
هل سبز 4 عدد
لایه بالایی:
سیب رنده شده 600 گرم
آبلیمو 1 ق غ
شکر 100 گرم
دارچین 1 ق غ
کره 1 ق غ
پودر پسته 30 گرم
مواد شربت:
شکر 200 گرم
آب 120 میلی لیتر
گلاب 1/4 پیمانه
آبلیمو 1 ق غ
هل 3 عدد
زعفران دم شده به مقدار لازم
طرز تهیه:
تمامی مواد پوسته را با هم مخلوط کرده و خمیر بگیرید.
خمیر را به دو نیم کرده و هر کدام را اندازه قالب تارت 18 سانت باز کنید
یه خمیر برای کف کار و یه خمیر برای روی کار
مواد میانی:
برای لایه پسته همه مواد را با هم مخلوط کنید
برای لایه بالایی همه مواد را با هم روی شعل بگذارید تا کاملا اب ان تخمیر شود
برای شربت:
همه مواد را روی شعله کم بگذارید تا کمی غلیظ شود.
قالب تارت را بردارید خمیر اول را کف قالب چرب شده بندازید
لایه پسته را پرس کنید
لایه سیب را پرس کنید
خمیر دوم را بیندازید
برش های مربع به اندازه 4 سانت بدهید.
روی کار را کره بمالید
در فر 170 درجه 35 دقیقه بپزید.
از فر خارج کنید و از شربت به میزان لازم روی آن بدهید
مجدد برش داده سرو کنید.