Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

رسپی های تصادفی

باقلوای ایرانی (سیب و پسته)

مواد لازم برای پوسته:

آرد 157 گرم

نمک 1 پینچ

تخم مرغ 25 گرم

شیر 2 ق غ

کره نرم 56 گرم

شکر 12 گرم

مواد لایه پایینی:

پودر پسته 100 گرم

شکر 50 گرم

هل سبز 4 عدد

لایه بالایی:

سیب رنده شده 600 گرم

آبلیمو 1 ق غ

شکر 100 گرم

دارچین 1 ق غ

کره 1 ق غ

پودر پسته 30 گرم

مواد شربت:

شکر 200 گرم

آب 120 میلی لیتر

گلاب 1/4 پیمانه

آبلیمو 1 ق غ

هل 3 عدد

زعفران دم شده به مقدار لازم

طرز تهیه:

تمامی مواد پوسته را با هم مخلوط کرده و خمیر بگیرید.

خمیر را به دو نیم کرده و هر کدام را اندازه قالب تارت 18 سانت باز کنید

یه خمیر برای کف کار و یه خمیر برای روی کار

مواد میانی:

برای لایه پسته همه مواد را با هم مخلوط کنید

برای لایه بالایی همه مواد را با هم روی شعل بگذارید تا کاملا اب ان تخمیر شود

برای شربت:

همه مواد را روی شعله کم بگذارید تا کمی غلیظ شود.

قالب تارت را بردارید خمیر اول را کف قالب چرب شده بندازید

لایه پسته را پرس کنید

لایه سیب را پرس کنید

خمیر دوم را بیندازید

برش های مربع به اندازه 4 سانت بدهید.

روی کار را کره بمالید

در فر 170 درجه 35 دقیقه بپزید.

از فر خارج کنید و از شربت به میزان لازم روی آن بدهید

مجدد برش داده سرو کنید.

شاید این موارد نیز مورد علاقه شما باشد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *