مواد لازم برای لایه زیرین:
تخم مرغ 1 عدد (50 گرم)
آرد 220 گرم
پودر بادام درختی 20 گرم
کره 113 گرم
پودر قند 100 گرم
هل 1/4 ق چ
مواد روی شیرینی:
شکر 50 گرم
شیرعسلی 50 گرم
عسل 50 گرم
خامه 40 گرم
کره 40 گرم
پرک بادام درختی 120 گرم (کمی تست شود)
زعفران غلیظ
طرز تهیه:
خمیر را روی سینی به ابعاد 25*30 پهن میکنیم
برای 1الی 2 ساعت در یخچال استراحت دهید
خمیر را با چنگال سوراخ سوراخ کنید
در فر 170 درجه به مدت 8 تا 10 دقیقه بپزید
مواد روی شیرینی را با هم در حرارت ملایم مخلوط کنید به جوش نرسد
روی خمیر پهن کرده و مجدد در فر 170 درجه به مدت 10 الی 15 دقیقه بپزید تا کمی طلایی شود.