Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

رسپی های تصادفی

ملکه بادام

مواد لازم برای لایه زیرین:

تخم مرغ 1 عدد (50 گرم)

آرد 220 گرم

پودر بادام درختی 20 گرم

کره 113 گرم

پودر قند 100 گرم

هل 1/4 ق چ

مواد روی شیرینی:

شکر 50 گرم

شیرعسلی 50 گرم

عسل 50 گرم

خامه 40 گرم

کره 40 گرم

پرک بادام درختی 120 گرم (کمی تست شود)

زعفران غلیظ

طرز تهیه:

خمیر را روی سینی به ابعاد 25*30 پهن میکنیم

برای 1الی 2 ساعت در یخچال استراحت دهید

خمیر را با چنگال سوراخ سوراخ کنید

در فر 170 درجه به مدت 8 تا 10 دقیقه بپزید

مواد روی شیرینی را با هم در حرارت ملایم مخلوط کنید به جوش نرسد

روی خمیر پهن کرده و مجدد در فر 170 درجه به مدت 10 الی 15 دقیقه بپزید تا کمی طلایی شود.

شاید این موارد نیز مورد علاقه شما باشد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *