مواد لازم خمیر:
کره: ٢٠٠ گرم
شکر(دانه ریز): ١۵٠ گرم
کورن سیروپ: ٢٠ گرم
تخم مرغ: ١٢٠ گرم
وانیل مایع: ١٠ میلى لیتر
آرد: 500گرم
پودر کاکائو: 50 گرم
بیکینگ پودر: ١ گرم
نمک: ١ گرم
طرزتهیه:
تمام مواد را با هم مخلوط کرده و با کمک همزن برقى(ترجیحا با سرىِ پَدل دستگاه) آن را ترکیب کنید تا خمیر یکدستى حاصل آید. خمیر را با پوشش پلاستیکى یکساعت در یخچال استراحت دهید. فر را روى دماى ١۶٠ درجه سانتى گراد روشن نمایید. خمیر را به ضخامت 5 میل باز کنید و الگوی دلخواه خودتونو روش برش بزنید
سپس بپزید و به کمک شکلات بهم وصل کنید.
رسپی از احسانه بیگی