مواد لازم خمیر:
کره: ٢٠٠ گرم
شکر(دانه ریز): ١۵٠ گرم
کورن سیروپ: ٢٠ گرم
تخم مرغ: ١٢٠ گرم
وانیل مایع: ١٠ میلى لیتر
آرد: ۵۵٠ گرم
بیکینگ پودر: ١ گرم
نمک: ١ گرم
طرزتهیه:
تمام مواد را با هم مخلوط کرده و با کمک همزن برقى(ترجیحا با سرىِ پَدل دستگاه) آن را ترکیب کنید تا خمیر یکدستى حاصل آید. خمیر را با پوشش پلاستیکى یکساعت در یخچال استراحت دهید. فر را روى دماى ١۶٠ درجه سانتى گراد روشن نمایید. خمیر را به چهار قسمت تقسیم کنید. هر قسمت را روى سطح کار به کمک وردنه به ضخامت ٣ میلى متر باز نمایید و به کاغذ مخصوص و پَز انتقال دهید و الگوى خود را رویش قرار داده و بُرش دهید و اضافات خمیر را گرفته و به کمک کاغذ به سینى انتقال دهید و به مدت تقریبىِ ٢٠ دقیقه زمان پُخت دهید(در این مرحله اگر خمیر بیش از حد گرم شده آن را در یخچال قرار دهید و بعد از سرد شدن داخل فر بگزارید). براى باقى خمیر نیز این مراحل را تکرار نمایید. بعد از اطمینان از پُخت سینى را از فر خارج کرده و اجازه دهید کاملا خُنک شود و بعد خمیر را جابجا کنید.
رسپی از احسانه بیگی
https://bestchefrecipes.ir/%d8%aa%d8%a7%d8%b1%d8%aa-%d8%b9%d9%8f%d8%b1%d9%8a%d8%a7%d9%86-%d9%82%d8%b3%d9%85%d8%aa-%d8%af%d9%88%d9%85%d8%8c-%d8%ae%d9%85%d9%8a%d8%b1-%d8%aa%d8%a7%d8%b1%d8%aa/