ساقه طلایی

مواد لازم:
آرد کامل ۴۵۰ گرم
کره ۲۰۰ گرم
پودر شکر ۶۴ گرم
شیر ۸ تا ۱۰ قاشق چایخوری
بیکینگ پودر ۲ قاشق چایخوری
نمک ۱/۲ قاشق چایخوری
طرز تهیه:
مواد خشک را مخلوط کنید.
کره سرد را اضافه کنید و با نوک انگشتان آرد و کره و مخلوط کنید تا شبیه خرده نان شود.
به تدریج شیر را اضافه کنید و خمیر بگیرید.
خمیر را به نازکترین حالت ممکن باز کنید.
کاتر بزنید.
در فر ۱۸۰ درجه حدود ۱۰ دقیقه بپزید.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

+ سی پنج = چهل