موادلازم:
شکلات سیاه: ٢٣٠ گرم
کره: ۴٠ گرم
تخم مرغ: ١٠٠ گرم
وانیل مایع: ۵ میلى لیتر
شکرقهوه اى: ١٢۵ گرم
آرد: ١٢۵ گرم
بیکینگ پودر: ٢ گرم
نمک: ١ گرم
طرزتهیه:
شکلات و کره را به روش غیرمستقیم(بَن مارى) ذوب نمایید. تخم مرغ، شکر، وانیل را نیز افزوده و با همزن دستى مخلوط نمایید. آرد، بیکینگ پودر و نمک را مخلوط و الک کرده و به باقى مواد بیافزایید. مواد را براى مدت ۴۵ دقیقه در یخچال قرار دهید. فر را روى دماى ١٧۵ درجه سانتى گراد روشن نمایید. به کمک اسکوپ کوچک بستنى از مواد برداشته و روى کاغذ مخصوص پُخت و پَز قرار دهید و سینى را به مدت تقریبى ١۵ دقیقه در فر قرار دهید. بعد از اطمینان از پُخت شیرینى ها را از فر خارج و اجازه دهید
کاملا خنک شوند و میل نمایید.
.
.
✔ مایع شما قبل از اینکه داخل یخچال برود کاملا شُل است، این امر طبیعى است نگران نباشید.
✔ در این کوکى از شکر قهوه اى روشن یا تیره به انتخاب خود مى توانین استفاده نمایید.
✔ مجاز به استفاده از ٣٠ گرم گردوى خُرد شده در این کوکى هستید.
.
خیلی خیلی خوشمزس
نوووش جاااان #براونى_کوکى
رسپی از احسانه بیگی
سایت آشپزی
سایت شیرینی پزی
best chef recipes